Last news in Fakti

19 Март, 2018 08:37 34 761 5

Twitter забранява рекламата на криптовалута

  • twitter-
  • биткойн-
  • реклама
Twitter забранява рекламата на криптовалута - 1
Снимка: Shutterstock

Социалната мрежа Twitter възнамерява да забрани рекламата на криптовалута, съобщи телевизионният канал Sky News, позовавайки се на източник на компанията. Според информатора решението ще влезе в сила до края на март.

По-рано се появи информация, че другата голяма социална мрежа – Facebook, както и американският холдинг Alphabet, под чието управление са търсенията в Google, също възнамерява да въведе аналогични мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    7 1 Отговор
    Един приятел, който "копае" биткойни ми каза, че ВИЗА са спрели разплащанията с биткойни. Вече не можеш да платиш хотел или услуга с биткойни, дори да е обявено, че приемат плащания в биткойни.
  • 2 криптокур

    6 1 Отговор
    Учудвам се че още има хора, които си стискат криптошита и не продават ?
    Фейсбук, Гугъл, Туитър, банки и пр., колко сигнали трябват за да схванат някои хора, че нещата отиват на зле !?!?
    От цялата работа най-намазха производителите на хардуер за копачи, спекулантите и разбира се добрите хакери !
    Клондайк в съвременен вариант ;)
  • 3 криптонит

    2 1 Отговор
    Голям праз , който се занимава с крипто пак ще се занимава , просто дечурлигата и пишман разбирачите ще отпаднат от клона.

    Коментиран от #4

  • 4 криптокур

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "криптонит":

    Нерегулираните блокчейн валути са обречени в крайна сметка да струват колкото теглото си във въздух. Биткойн струваше нещо, само защото хората си въобразяваха, че стува нещо. Няма друга причина. В края на деня, ако трябва да бъдем честни, единиците и нуличките, минаващи през видеокартата ви, само прахосват електричество, без да струват нищо. И това е цялата истина.
  • 5 криптокур

    1 0 Отговор
    Прахосваме ограничените ресурси на планетата и замърсяваме ненужно, за да произвеждаме електричество с което да подкарваме биткойн копачи. Това с лекота е най-голямата простотия измислена от човек в последните 2 десетилетия.