Last news in Fakti

5 Април, 2018 15:00 5 668

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обява-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Дигиталните технологии и застраховането, маркови швейцарски часовници и персонал за магазин за детски играчки са сред тазседмичните компании, които търсят своите нови служители.

SDI Travel

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от семейството на SDI Застрахователен брокер. Нашата мисия е да бъдем близо до своите клиенти като им предоставяме възможността да избират своята почивка или екскурзия сред офертите на водещите туроператори в България.

Вижте свободните позиции на SDI Travel

CD Media Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага PPC, SEO, Social Media, както е и дигитален консултант. Разполага с екип от SEO специалисти, които спомагат за реализиране на персонални оптимизации. Уеб разработчиците, с които разполага фирмата са творчески личности, са фокусиране върху създаването на високоефективни страници.

Вижте свободните позиции на CD Media Ltd.

Джулиани ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е повече от 20 години на българския пазар. Първата фирма вносителка на швейцарски часовници, символ на качество, професионализъм и лоялност. Започнала своя бизнес в малък магазин на ул. Г.С. Раковски 74 в гр. София, днес фирмата се помещава на ул. Г. С. Раковски 70 и има 9 магазина на ключови места в София. Еди Гюлиян, собственик на фирмата, е потомствен часовникар от небезизвестната фамилия Гюлиян, пръв разработил фамилния бизнес.

Днес фирмата може да се похвали с дистрибуторска мрежа от над 50 магазина в цялата страна. Джулиани ЕООД е официален агент на следните швейцарски фирми: Часовници: Ebel, Raymond Weil, Versace, Fortis, Ernest Borel, Certina, Tissot, Jaguar, Candino, Lotus, Festina, Betty Barclay, Versus, Calvin Klein, Pierre Cardin, Calypso, Pierre Lannier, Michel Herbelin, Rochet. Бижута: Calvin Klein, Breuning, Morellato, Gioie & Co, Versace, Betty Barclay, Areziaoro, Lotus Style, Pierre Cardi, Zancan, Rochet.

Вижте свободните позиции на Джулиани ЕООД

КАПЕЛЕН-БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Семейна фирма създадена през 1973 г. от Ян Везел и Марион Капелен. Общото между двамата е вярата в потенциала на държавите от Централна и Източна Европа. Независимо от радикалните политически промени през 1989 г. с решителност и креативност първото подразделение на кантората отваря врати през 1991 г.

Вижте свободните позиции на КАПЕЛЕН-БЪЛГАРИЯ ЕООД

Хостуей България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в осигуряването на сигурност в Cloud, Managed, and Hybrid хостването. Предлага сигурни и мащабни решения за инфраструктурни системи като IaaS и управлява услуги за над 500 000 клиента от цял свят. Това е един от най-големите доставчици на облачни услуги, както за малки и средни компании, така и за големи корпорации. Основните продукти на компанията включват управление на хостиг, хостинг облак Microsoft Azure, уеб хостинг и имейл приложения

Вижте свободните позиции на Хостуей България ЕАД

БОРИВАН ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща сред фирмите, свързани с професионални програми и съвременни системи за почистване. Своята дейност, в сферата на професионалното почистване, развиваме повече от десет години. Утвърдихме лидерската си позиция в бранш“почистване“, благодарение на умелата употреба на иновативни технологии в областта на почистващата техника и препарати, в съчетание с усърдие, прецизност и безкомпромисно качество при изпълнението на възложените поръчки. Нашите усилия са насочени към абонаментно почистване и хигиенизиране на затворени жилищни комплекси, офиси, административни сгради, складови помещения, както и към основно еднократно почистване на всякакъв тип обекти.

Вижте свободните позиции на БОРИВАН ООД

ДЖАМБО

ТОП работодатели на седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

Мебели Лудвиг България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Хипермаркет КОМО е създаден през 2005 г. и е един от общо петте филиала на австрийската верига К. Лудвиг. Останалите 4 шоурума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ от над 40 000 кв.м. Асортиментът на КОМО се избира след съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като през 2010 година КОМО разшири диапазона си и започна работа с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

Вижте свободните позиции на Мебели Лудвиг България ЕООД

МАРКАН ПРО ООД

ТОП работодатели на седмицата

Дружество с основна дейност проектиране, изграждане и поддръжка на съоръжения и инсталации по част Отопление, вентилация и климатизация. МАРКАН ПРО ООД извършва: проучване, проектиране, доставка на съоръжения, монтаж, пуск, гаранционно и извънгаранционно обслужване на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, термопомпени инсталации, VRF системи, сплит системи, топловъздушно отопление, котелни инсталации, абонатни станции и топлопреносни мрежи, газификация и други. В дружеството работи екип от млади, висококвалифицирани и опитни специалисти, с професионално отношение към работата, които следят най-новите тенденции, свързани с развитие на технологиите и материалите в бранша. Инженерно-техническият персонал на фирмата открива и предлага най-добрите решения - максимално ефективни, икономични и рационални, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Високият стандарт на работа и професионализмът са постигнати благодарение на високата квалификация и на дългогодишния опит на специалистите, натрупан в „МАРКАН ОВиК" ООД при проектиране и изграждане на обекти като: „България Мол" – София, Хотел „Новотел" – София, Бизнес център „Литекс" – София и много други.

Вижте свободните позиции на МАРКАН ПРО ООД



Свързани новини