13 Април, 2018 13:21 8 248

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Банките и авиацията са двата нови сектора, които търсят своите специалисти. Големи чуждестранни инвеститори в региона Пловдив също набират персонал в началото на пролетта.

ТИ БИ АЙ БАНК ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

TBI Bank е напълно лицензирана банка с фокус върху потребителското финансиране и кредитиране на малки и средни предприятия, оперираща в България и Румъния.
Ние сме признати за най-печелившата банка в България през всяка от последните три години (Capital K10). TBI Bank е собственост на TBIF Financial Services, дружество на 4finance Holding.

TBI Bank предизвиква утвърдения модел на банкиране и съсредоточаваме усилията си да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение.

Вижте свободните позиции на ТИ БИ АЙ БАНК ЕАД

Аурубис България АД

ТОП работодатели на седмицата

Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света. Ние произвеждаме един милион тона медни катоди всяка година и различни медни продукти от тях. Благодарение на широката си гама услуги, ние се нареждаме сред световните лидери в сектора. Българският медодобивен завод на групата Аурубис се намира в региона на Средногорието. Днес в него са ангажирани 850 служители. Аурубис България е втората по големина компания в страната по размер на генерираните приходи. Инвестициите в модернизиране на производството и опазване на околната среда за последните двадесет години надхвърлят 600 млн. евро.

Вижте свободните позиции на Аурубис България АД

СД САЙКО - 7 - СТОЙЧЕВИ И СИЕ

ТОП работодатели на седмицата

Семейна транспортна компания, в която се цени дългосрочното и базирано на доверие сътрудничество. Като отговорен работодател ние непрестанно търсим начини за подобряване на работната среда на служителите и им помагаме да се развиват. Основните на компанията са поставени още преди 1991 г. Именно този ценен опит се оказа крайъгълен камък за успешния ни бизнес.

Вижте свободните позиции на СД САЙКО - 7 - СТОЙЧЕВИ И СИЕ

СУОРДСАН ООД

ТОП работодатели на седмицата

Нашата фирма започва търговската си дейност през 2012 година с производство на продукти в завода, разпространявайки истинско качество в почистващите продукти, и представяйки ги на клиентите под марката СУОРДСЪН , за предлагане на здравословен начин на живот с най-добрите продукти. СУОРДСЪН – като предпочитана марка в страната и в чужбина – предоставя услугите си както в страната, така и в чужбина, е доказала своето качество на надеждност по най-точния начин. Нарастващата стойност на СУОРДСЪН расте от още от ден първи, а към настоящия момент продължава да включва клиенти към ежедневно растящото си портфолио. На първо място, нашата основна цел е бъде чисто насочване на сектора и да бъде успешна в световен мащаб. СУОРДСЪН работят в посока , задоволяване на клиента във всички области, от производство до маркетинг и след-продажбени отношения, което е убеждение за клиентите да убедят, че услугата е начин на живот.

Вижте свободните позиции на СУОРДСАН ООД

УП Интернешънъл Технолоджи ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Съвременна технологична компания създадена през 2010 г. Основната й цел е да предлага иновативен подход в областта на онлайн хазартната индустрия, като предоставя усъвършенствани решения за залагания, фокусирани върху eSports, спортни залагания, казино, залагания на живо и решения за bitcoin.

Вижте свободните позиции на УП Интернешънъл Технолоджи ЕООД

InteliMasters Ltd

ТОП работодатели на седмицата

Международна консултантска компания, специализирана в международни фонови операции. Обединява опитът на професионалисти в сферата на финансите, правото, бизнеса и интернет технологиите, с цел осигуряване на ефективни решения за своите клиенти. Помага за намаляване на рисковете, наемане на по-добри кандидати и избягване задълженията, произтичащи от евентуално несигурно наемане.

Вижте свободните позиции на InteliMasters Ltd

ХЬОДЛМАЙЕР Лоджистикс България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Повече от 60 години австрийската, транспортно-логистична компания Hödlmayr е предпочитан партньор на световните автомобилни производители, като: BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz и други. С безупречна репутация, успешен стил на работа и иновативни технологии фирмата управлява автопарк от 780 автовозни композиции, 1900 служители и дъщерни компании в 16 държави. През есента на 2015 г. Хьодлмайер откри офис в България и към днешна дата разполага с автопарк от 63 автовоза с българска регистрация, като планира през 2018 г. значително да го увеличи. В тази връзка Хьодлмайер открива нови работни позиции за международни шофьори на автовози, с и без опит в превозите на фабрично нови леки и лекотоварни автомобили, но с опит в управлението на тежкотоварни автомобили в страната и чужбина.

Вижте свободните позиции на ХЬОДЛМАЙЕР Лоджистикс България ЕООД

Ръководство на въздушното движение

ТОП работодатели на седмицата

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД) е доставчик на аеронавигационно обслужване във въздушното пространство на Република България. Дейността се осъществява от Централно управление в гр. София, където се помещава и Районен център за обслужване на въздушното движение (РЦ за ОВД) София и 4 Летищни центъра за ОВД в градовете Бургас, Варна, Горна Оряховица и Пловдив. Работата в ДП РВД е интересна и се различава от тази във всяка друга фирма или предприятие в страната.

Вижте свободните позиции на Ръководство на въздушното движение



Свързани новини