Last news in Fakti

16 Април, 2018 09:23 764 1

Третата годишна среща на бизнеса с посланиците у нас

  • бизнес-
  • посланици-
  • среща

В дискусията ще участват министри и висши мениджъри на водещи компании

"Хората и просперитетът на България" е темата на третата годишна среща на бизнеса с посланиците у нас. Дискусията се организира от Българският форум на бизнес лидерите с ръководителите на дипломатическите мисии, акредитирани у нас, съобщи БНР.

Събитието се провежда под патронажа на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева, а дипломатически партньор е Нейно Превъзходителство Ирит Лилиан, посланик на Израел.

В дискусията ще участват министри и висши мениджъри на водещи компании.

Същевременно над 100 социални предприятия от България, Италия, Испания, Франция, Великобритания, Гърция и Турция ще представят продуктите и услугите си по време на седмото издание на Европейския форум за социални предприятия в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqqq

    2 0 Отговор
    На бизнеса изобщо не му пука за хората или за държавата. Най вероятно ще иска намаляване на заплатите и ако може работника да си плаща. Българският бизнес е един от най големите виновници за емиграцията на много българи на вън. Един бизнесмен беше казал:"Най ме е яд като трябва да плащам заплати. Пари хвърлени на вятъра.". За това който има възможност да бяга на вън, няма смисъл да се работи за тези алчни първенюта.