20 Април, 2018 19:21 8 552

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

Туристическият сектор е силно застъпен по отношение разкриването на нови работни места. IT секторът и всичко свързано с компютри и високи технологии продължава да изпитва глад за работна сила. Предлагане на работа има в областта на търговията и производството.

ES Bright Consultants LTD

ТОП работодатели на седмицата

ИСИ БРАЙТ Консултанти (ESBC) е изключително динамична международна компания, с петгодишен опит на глобалните пазари. В България стартирахме през август 2016 година като не спираме да се развиваме и налагаме експертизата си трайно в над 200 страни.

Развиваме екипите си в сферата на телесейлс търговията, като съчетаваме по вълнуващ начин консултиране и продажби в една услуга. В духа на разрастване на проекта търсим динамични

хора за работа на позиция Специалист по консултиране и продажби, като задължително условия е безпроблемната комуникация на английски език, а в случай че владеете един от следните езици като

втори чужд език - френски, арабски, испански и/или италиански ще ви възнаградим допълнително. Добре дошли сте да кандидатствате през нашия сайт или партньорските ни канали.

Вижте свободните позиции на ES Bright Consultants LTD

STENS LTD

ТОП работодатели на седмицата

Ние харесваме това, което правим! Обичаме да вършим нещата по нестандартен начин и да се забавляваме в процеса на работа. Вярваме в хората и винаги поставяме нашите колеги и клиенти на първо място. Културата ни се основава на споделен дух, ентусиазъм и емоции. Търсим хора, които споделят нашето позитивно настроение и ценности. Да работиш с нас, е като да работиш със своите приятели.

Ти имаш право на глас! Ние ценим хората, които споделят идеи си за това как да вършим нещата по-добре. За нас е важно да се чувстваш като важен и ценен член на екипа. Вярваме, че всеки служител заслужава да се развива, защото, когато ти растеш, STENS също расте. Компания, която възнаграждава твоята лоялност и усъвършенстване, и най-вече Компания, която предлага сигурност. STENS това сме ние: Ентусиазиран мениджърски ръководен състав, който състои от проектанти и инженери с висока квалификация и трудов стаж в електроинсталациите с висока степен на мотивация и амбиции за непрекъснат възход на фирмата; Висококвалифициран персонал, стремейки се към непрекъснато усъвършенстване. Организацията на обектите се осъществява от много добре обучен технически персонал; Финансова стабилност, разширяване и окрупняване на цялостната дейност на фирмата, разнообразие в гамата на предлаганите стоки и услуги. Доказано високо качество на техниката и услугите ни при изграждането на системите осигуряват дългосрочната им и надеждната експлоатация и дългосрочни клиенти; Непрекъснат процес на технологична иновация, съобразно техническите тенденции в този отрасъл; Стремеж към водещи позиции на пазара; Установени партньорски контакти с водещи фирми.

Вижте свободните позиции на STENS LTD

Амрест ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

АмРест Холдинг е най-големият независим оператор на ресторанти в Централна и Източна Европа. От 1993г. градим портфолио от добре познати силни марки като KFC, Pizza Hut, Burger King и Starbucks. От 2010г. развиваме и наша нова марка La Tagliatella в Испания, Франция, Германия, Китай и САЩ. Днес, АмРест управлява над 800 ресторанта в цял свят. Чрез нашата култура „Да направим живота по Щастлив”, всеки ден нашите над 22 000 служители предоставят невероятен вкус на храната и изключително обслужване на нашите клиентите. През 2007 ние навлязохме и на Българския пазар с ресторантите си KFC и Burger King!

Вижте свободните позиции на STENS LTD

BLU GLOBAL UK LIMITED

ТОП работодатели на седмицата

Агенция за подбор на персонал за Великобритания с безплатни услуги за кандидатите. Търси най-подходящите кандидати за търсените позиции. Осигуряват както постоянни, така и временни трудови договори. Целта на компанията е да представи най-добрата персонална услуга, адаптирана към изискванията на всеки клиент на най-добрата цена. Компанията помага на хората да развият уменията си по английски език.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

Филбо ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1992 г. с основен предмет на дейност комплексно оборудване с ВиК материали. Като производител, вносител и търговец на широка гама качествени изделия, ние се стремим да задоволим индивидуалните нужди на нашите клиенти и да съдействаме за отстраняването на проблемите с точните продукти.

Вижте свободните позиции на Филбо ЕООД

БулЕлектрик Груп ООД

ТОП работодатели на седмицата

БулEлектрик Груп ООД е българска компания, стартирала началото на своята дейност като доставчик на продукти и решения за големи индустриални, обществени и телекомуникационни проекти. Сега фирмата разработва и внедрява иновативни, ефективни и ефикасни решения в областта на електроснабдяването и автоматизацията.

Основни направления в дейността на БулEлектрик Груп са: Проектиране, доставка, инженеринг и въвеждане в експлоатация на системи в областта на електроснабдяването и автоматизацията; Продукти и системи за измерване; Продукти и системи за сигурност на захранването; Продукти и системи за контрол на качество на енергията; Продукти и системи за структурни кабелни мрежи; Системи за автоматизация на дома, обществени и индустриални обекти.

Вижте свободните позиции на БулЕлектрик Груп ООД

Вая тур ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията e основана през 2006 г. и е със 100% частно участие. Дружеството се развива с широк обхват в сферата на туризма и е лицензиран туроператор. В основната дейност влизат стопанисване и управление на хотелски комплекси по Българското Черноморие и к.к. Пампорово, развитие на алтернативен туризъм – спортни и културни турове, ловен туризъм. Вая тур ЕООД е средно предприятие с около 200 служители, които имат разнообразни роли в областта на предоставянето на туристически продукти и услуги: обслужване на клиенти и продажби, счетоводство и финанси, човешки ресурси, комуникации и други. Защо да работите при нас? Защото ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Защото приятелската атмосфера, работата в тясно сътрудничество и липсата на излишни официалности са високо ценени от целия ни екип. Защото даваме равен старт, въвеждащо обучение и не допускаме дискриминация. Защото вярваме, че хората са най-ценният ни капитал и инвестираме в тях, давайки им възможност да учат и да планират индивидуално кариерното си развитие в компанията. Защото предлагаме конкурентно възнаграждение, регулярно увеличение, бонусна програма за лично и екипно представяне, винаги навременно заплащане. Очакваме от Вас: Креативност, за да затвърдим уникалността на предлаганите от нас услуги. Инициативност, за да повишим общата производителност и стабилност. Усмивка, за да я покажем на нашите клиенти и да запазим добрите отношения в нашия екип. Уважение, за да поддържаме перфектния работен екип и среда.

Вижте свободните позиции на Вая тур ЕООД

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от Integrated Micro-Electronics, Inc., чиито продукти присъстват на пазара на автомобилната индустрия, сферата за медицинско оборудване, телекомуникациите и индустриалните приложения. С петнадесет производствени звена по цял свят, разположени във Филипините, Китай, Сингапур, САЩ, Мексико, България и Чехия, IMI Inc. се нарежда на 6-то място в света сред най-добрите производители на електронни модули за автомобилната индустрия. Българският клон е номер 1 в автомобилното производството на компанията майка с 25% от целия й оборот и е главен производител за Европа. Компанията разполага и с отдел Развойна дейност (Design & Development), който е позициониран в София. Към май 2017 г компанията разполага с над 2300 служители. От 2013 до 2016 г. IMI България е инвестирала над 26 милиона евро в сгради и машини и има Сертификат за инвеститор клас А от Министерството на икономиката за 2015 г.

Вижте свободните позиции на ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

НЮ ФРЕШ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Ние сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви. Всеки наш клиент получава персонална консултация и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други. НЮ ФРЕШ ООД е директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в нашия склад. Основния ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители. Другите ни доставчици са Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др. Офисът ни се намира в топ центъра на гр. София, ул. Георги Сава Раковски 108, ет. 1, офис 104. Довериха ни се много клиенти и сме щастливи, че се връщат отново и отново. Също така им благодарим, за това че непрекъснато ни препоръчват на свой приятели, познати, съседи, а даже и на непознати.

Вижте свободните позиции на НЮ ФРЕШ ООД

ЕСПО ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

ORANGE CENTER е верига, която в последните 12 години се наложи като една от водещите компании на българския пазар в областта, както на продажба на луксозни стоки (пишещи средства, подаръци за различни поводи), така и на книги, канцеларски материали и ученически пособия.

Вижте свободните позиции на ЕСПО ГРУП ЕООД

Lighthouse Golf & Spa Resort

ТОП работодатели на седмицата

Луксозният SPA хотел е най-новото допълнение на българското Черноморие. Хотелската база разполага с елегантни и стилни помещения. Базата осигурява отлични условия за семейства и за тези, които са решили да си направят отлична SPA почивка.

Вижте свободните позиции на Lighthouse Golf & Spa Resort



Свързани новини