Last news in Fakti

27 Април, 2018 12:47 5 517

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

IT-секторът продължава да се разраства и да търси своите нови специалисти. Кадри в областта на строителството също могат да си намерят ново работно място. Верига магазини за канцеларски материали и фирма специализирана в прогонването на вредители също търси нови служители.

Парафлоу комуникейшъс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща българска ИT компания с над 20-годишна история. Фирмата е сред първите системни интегратори на пазара на информационни технологии в България, новатор в реализацията на технологични концепции и лидер във внедряването на бизнес приложения, комуникационни технологии и ИT решения. Парафлоу реализира проекти в областта на корпоративните мрежи за данни, системите за управление и анализ на бизнеса, мобилните продажби, облачните технологии и информационната сигурност. Покрива пазарни сегменти като финанси, индустрия, търговия, образование, здравеопазване, публична администрация, публични услуги, телекомуникации, енергетика.

Вижте свободните позиции на Парафлоу комуникейшъс ООД

Премиум Тауърс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Строителна фирма реализирани сгради с площ над 20 000 РЗП. В момента имаме активен голям обект в центъра на София с над 50 заети служители.

Вижте свободните позиции на Премиум Тауърс ЕООД

Concentrix Services Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага глобални бизнес услуги. Разполага с офиси в 25 държави и има над 100 000 служители. Обслужва клиенти в областта на банковото и финансово обслужване, здравеопазване, застраховане, търговия на дребно и електронна търговия, медии и комуникации. Компанията е известна със своята бързина, гъвкавост и прозрачност.

Вижте свободните позиции на Concentrix Services Bulgaria EOOD

ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията, която е по-позната чрез търговското си наименование като Изи Кредит, е сред най-бързо и успешно развиващите се български финансови институции в Източна Европа. Изи Кредит е сред големите работодатели в България. В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6300 лица част от екипа, по-голямата част от които са кредитни консултанти. В централния офис в София са заети около 250 експерти в най-различни области: търговия, маркетинг, международен бизнес, човешки ресурси, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, информационни и компютърни технологии. Компанията разполага и със свой Кол Център, който обслужва клиентите по телефона. През 2012 година Изи Кредит беше класирана сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители” от Българската асоциация за управление на хора и зае почетното второ място. Компанията е сред финалистите през 2013 г. и в категорията „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“.

Вижте свободните позиции на ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД

ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в търговията с офис консумативи, оборудване и цялостни решения за офиса. Мисията й е да оптимизира разходите на клиентите си от корпоративния сектор, за офис консумативи, техника и мебели чрез удобна и лесна поръчка, спестяваща време и средства. Главна цел на компанията е да промени представата на клиента за бърза и лесна поръчка. ОФИС ЕКСПРЕС развива практики и стажантски програми в отделите си. Програмите са предназначени за завършили специалисти без трудов стаж, както и за студенти, завършили втора година обучението си в Университет, които изявяват желание за практическо развитие. С предимство са кандидатите, които приемат работата като предизвикателство и възможност за изява на личностните си качества.

Вижте свободните позиции на ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС АД

НЮ ФРЕШ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината. Всеки наш клиент получава персонална консултация и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други. Компанията е директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в нашия склад. Основният ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия, е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители. Довериха ни се много клиенти и сме щастливи, че се връщат отново и отново. Също така им благодарим, за това че непрекъснато ни препоръчват на свой приятели, познати, съседи, а даже и на непознати.

Вижте свободните позиции на НЮ ФРЕШ ООД

AIT International Transport

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е с репутация на коректен и уважаван партньор в сектора на международния автомобилен транспорт. Фирмата е създадена през 1995 г. Разполага със 190 камиона. Благодарение на големия си опит компанията предлага услуги по най-бързия и най-ефективен начин от и до всички страни членки на Европейския Съюз. Извършва супер експресни доставки на товари. Товарът се транспортира от адреса за товарене до адреса за разтоварване без спиране, независимо от разстоянието и местоназначението. Осигурява на клиентите оптимални транспортни схеми, съобразени с техните индивидуални изисквания. Камионите са с един или двама професионални шофьора и са оборудвани с GPS устройства, чрез които клиентите наблюдават онлайн местоположението на автомобила 24 часа в денонощието. Във всички превозни средства има мобилна връзка, както и цялото необходимо техническо оборудване за извършване на превоза.

Вижте свободните позиции на AIT International Transport

Дорис ООД

ТОП работодатели на седмицата

Всички имаме цели, към които се стремим. Ние правим Вашите цели наши цели – така ние разбираме обслужването. Транспортна и туристическа компания „Дорис“ е сред водещите в България в областта на транспортните услуги и туризма. Създадена е през 1991 г. като семеен бизнес. След десетките години, в които присъства активно на пазара, тя се ползва с положителен имидж пред клиентите и партньорите си, както на вътрешния, така и на международния пазар, с професионализъм и отговорност към поетите ангажименти. Член е на Асоциацията на автобусните превозвачи, Съюза на работодателите, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти и Международната асоциация за въздушен транспорт. Разполага с автобусен парк от над 50 автобуса и микробуса от 8 до 60 места, поддържан в изряден технически вид и обновяван ежегодно с цел гарантиране на качеството и сигурността на предлаганите услуги.

Вижте свободните позиции на Дорис ООД

Ес Ди Ай Груп ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на Република България. Компанията е основана в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. SDI е съучредител и член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ). Вярваме, че добрият брокер трябва да е близо до своите клиенти като им предоставя възможност да избират най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании. SDI непрекъснато разширява своята офис мрежа. За нашите офиси търсим позитивни и мотивирани хора, като не е необходимо те да притежават опит в застраховането или специално образование. SDI осигурява безплатно фирмено обучение, добри условия на работа и професионално развитие.

Вижте свободните позиции на Ес Ди Ай Груп ООД

АБ-ТЕРМ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирма АБ-ТЕРМ е основана в началото на 2004 г. с основен предмет на дейност - производство на професионално кухненско оборудване, като собствениците са пряко включени в дейността на производството. АБ-ТЕРМ е компания, ползваща се с голям престиж и е специализирана в производството на оборудване от неръждаема стомана и заема лидерско място в последните години.Успеха на АБ-ТЕРМ се дължи на производствения процес, който съчетава съвременни промишлени технологии с майсторство при изработването на иновативни продукти. В момента във фирмата са заети 49 специалисти, висококвалифицирани в производството и обработката на неръждаема стомана с изцяло затворен технологично-производствен процес.

Вижте свободните позиции на АБ-ТЕРМ ООД



Свързани новини