Last news in Fakti

4 Май, 2018 16:26 8 166 8

Хипер маркет ЕДЕА дава повече възможности за българския производител

  • едеа-
  • хипер маркет-
  • производител
Хипер маркет ЕДЕА дава повече възможности за българския производител - 1

120 нови работни места и напълно нов за България модел на оборудване и обслужване ще предлага първият от верига хранителни магазини на българската марка, собственост на компанията ЕДЕА РИТЕЙЛ АД.

ЕДЕА е най-новата българска верига хранителни магазини. Марката е собственост на компанията ЕДЕА РИТЕЙЛ АД, а основен доставчик на оборудването в магазина е ЕГЕ ГРУП - лидерът във вноса на търговско и IT оборудване за ритейл сектора в страната. Инвестицията е в размер на 5 млн. лв., и представя напълно нов и модерен стандарт за качество на ритейл продукти и услуги.

Пекарна, приготвена на място храна с нискотемпературни вакуумни технологии и витрини за зреене на месо – това са три от иновативните решения, които хипер маркет ЕДЕА ще предложи в първия си обект в Русе, чието официално откриване ще е на 12 май пред МОЛ Русе.

Хипер маркет ЕДЕА дава повече възможности за българския производител

„Планираме в следващите години да се превърнем в силна българска верига хипермаркети, която предлага голямо разнообразие от продукти и услуги – както на марки, така и на цени. Защото ако българския производител се развива, това ще развие града, региона и цялата държава. Работим с малки местни производители, без да налагаме непосилни условия за това. Ще предлагаме евтини стоки, но ще има и стоки за по-претенциозни клиенти. Ще има популярни марки, но ще има и български марки, на местни производители. - споделя Даниела Асенова, маркетинг директор на ЕДЕА РИТЕЙЛ АД .

Идеята за локални вериги набира все по-голяма скорост в различни райони на страната. Марката налага своето име в България по примера на страни като Унгария и Сърбия. Нашата страна започва да развива свой собствен облик в ритейл сектора. Предпочитани са продуктите на местни производители, като по този начин се подпомага цялостното развитие на икономиката. В повечето европейски страни има законови изисквания за процентното съотношение на местни и вносни продукти. Това е един от инструментите, както за развитие на производството, така и за стимулиране на националната гордост и лоялност към марките. ЕДЕА РИТЕЙЛ АД ще започне и налагането на продукти собствена марка под името „НАШАТА РОДИНА“. Тя ще представя основно храни – сирене, кашкавал, олио - среден ценови клас, от български производители. Продуктите ще бъдат предлагани само в магазините ЕДЕА.

Хипер маркет ЕДЕА дава повече възможности за българския производител

Българският хипер маркет разкрива 120 нови работни места за гр. Русе. Следвайки световните тенденции и в посока за развитие на работодателската марка, ЕДЕА РИТЕЙЛ АД планира серия обучения на персонала за поетапно усъвършенстване на уменията на всеки един в различните сектори на магазина и изграждане на силен и лоялен екип.

Стремейки се да привлече клиенти, за които иновациите и индивидуалността играят важна роля, ЕДЕА развива своите маркетингови стратегии на българския пазар вече две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суйо

    21 6 Отговор
    Успех! Русе има нужда от всяко работно място, за да се спаси от заложеният геноцид на партията-държава.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гост

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Суйо":

    Дано и за въздуха в Русе да се сети някой, че ще изпука народа преди да се сетят как смърди от едни заводи които все са чисти!
  • 3 Готин ама не съвсем

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Суйо":

    Магазина ще закрие работни места, а не да открие!
    както винаги лъжлива и подвеждаща информация!
    Русе е града с най-много вериги магазини на глава от населението!
    Подлъгаха се, че тук ще пазаруват румънци, но се оказа, че те си имат достатъчно магазини, а и цените там са по-ниски!
    Ефекта бе, че затвориха два магазина Била, както и Пени, и т.н.н.
    А на главната улица има десетки празни магазини, а от останалите, барем десетина са със стоки втора употреба!
    За какъв съвременен и европейски град си говорим!
    От десетината планирани и няколко построени МОЛА, работи само един етаж на единия и той е полу празен!
    Единствения фалирал Макдоналдс е в Русе! Такъв позор няма, защото бе до шадравана на центъра! Какво по-добро и хубаво място от това?? Няма Кентъки, няма Дънки Доналдс, абе нищо!
    Само съборени нарязани заводи!
    Ето това е последицата от прехвалената демокрация!
    Най-европейският град в България, през който е влизала цялата Европейска култура, където са поставени основите на барем няколко стотин неща, за тази държава, е тотално обезлюдял и обезкръвен!
    Когато Русе е бил град с 50-60 хиляди души население, тогава София е било едно кално село с 10-15 хиляди души население!
    Е след 130-140 години управление на софиянци, Русе го върнаха пак в турското робство, а Софето е вече 1.4 милиона полуидиота!
    Благодарим ти Герб, благодарим ти Б.Б.!

    Коментиран от #5

  • 4 Глория

    11 1 Отговор
    Как няма всичко да фалира в Русе като в града живеят едва 65 000 жители понастоящем и то със средна възраст над 50 години?
    Да поговорим ли и за близки до минималните заплати, които взимат барем 80% от русенци с изключение на няколко общинари и съдии, които си докарват по 1000 лева!?
  • 5 гарантирано от герб

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Готин ама не съвсем":

    А защо тогава продължавате да се загербвате и гласувате за Бойко и неговата ОПГ от герберасти !?!?!? Всички знаете, че благодарение на него всичко извън София с мн. малки изключения е на тоя хал ! И пак гласувате за него, защо ? Какъв е тоя "стокхолмски синдром" ?

    Коментиран от #7

  • 6 РУСЧУК

    8 1 Отговор
    ТОЯГА НЯМА,ТОЯГА......НЯМА ЛЕВИ, НЯМА ДЕСНИ!
    ВСИЧКИ СА РОДЕНИ ОТ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ НА ЮДЕЙСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ!
    БОЙКО БИЛ МУТРА?.......А КОРНЕЛИЯ ДА НЕ БИ ДА НЕ Е?
  • 7 Готин ама не съвсем

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "гарантирано от герб":

    Ами, кога ще разберете, че не е важно КОЙ как гласува, а КОЙ брои бюлетините!
  • 8 комунист идиот

    0 1 Отговор
    Браво.Само БЪЛГАРСКОТО.