Last news in Fakti

20 Май, 2018 18:46 3 174 3

Глобален букмейкър се мести в Малта заради Брекзит

  • bet365 -
  • букмейкър-
  • хазарт-
  • бракзит

Bet365 е завършил плановете да пренасочи основните си дейности от Гибралтар в Малта

Глобален букмейкър се мести в Малта заради Брекзит - 1

Гигантът за онлайн залагания Bet365 е завършил плановете да пренасочи основните си дейности от Гибралтар в Малта, след като Великобритания напусне ЕС. Това съобщи в. Times ot Malta.

Британските собственици на компанията ще преместят на средиземноморския остров и около 1000 служители, посочва изданието, позовавайки се на източници. Bet365 има годишни приходи от 1,8 млрд. долара, сочат последните данни.

Според оценки компанията има 23 милиона клиенти по целия свят. Вестникът съобщи, че компанията е придобила голяма част от строителен проект в крайбрежния малтийски град Слима, който да служи като център на дейността й.

Глобален букмейкър се мести в Малта заради Брекзит

Малта, най-малката членка на ЕС, стана привликателен център за компании за онлайн хазарт благодарение на данъчния си режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕНЗИНДЖИЯ

    2 2 Отговор
    Ето на виж ги играчите бягат от UK а нашите злобно искат да драпат още в бедна България има явно много черни пари който искат да изкарат от простия Българин който само чака нещо да падне от небето щото системата ни докара до просешка тояга да благодарим на всички комунисти който ни обещаваха но сме си бедни като църковни мишки това че техните фирми който взимат пари от ЕС и са облагодетелстват и откриват работни места това не означава че сме просперирали ние а виждаме кой карат скъпите коли Мафията Комунистическите чеда на ДЯВОЛА!
  • 2 osmiatorg

    0 0 Отговор
    Eдин еврейски мошенник, се мести при другите еврейски мошенници в Малта :) МАГАРЕШКИТЕ ПИЧКИ да почерпят!
  • 3 Дядо

    0 0 Отговор
    Аз пък го преместих в другия крачол .