Last news in Fakti

25 Май, 2018 18:47 8 167

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Желаещите да се развиват във финансовата сфера служители могат да избират между няколко компании, както местни, така и международни. Част от тях сега стартират дейност, а други са вече установени на пазара. Адвокатски кантори, фитнес клубове и компании за подбор на персонала също търсят нови служители.

T and T Global LTD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена в България през 2012 г. В началото в нея работят 20 служители, за да достигнат към днешна дата над 100 професионалиста във финансовата сфера. Ние вярваме, че голямото предимство е правилното отношение към нашите служители. Правим всичко възможно за осигуряването на позитивна работна среда, където нашите служители да получат най-доброто обучение, за да бъдат успешни в своята работа. Компанията стимулира своите служители с много добри бонуси и комисионни. Ако сте позитивен, енергичен и мотивиран да работите упорито за високи резултати и желаете да се присъедините към екип, от който ще бъдете важна част и желаете да подобрите уменията и знанията си – това е правилното място за вас!

Вижте свободните позиции на T and T Global LTD

Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко.

ТОП работодатели на седмицата

Основана през 1991 година, „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е една от първите български юридически кантори в страната. Към момента сме е едно от най-големите адвокатски дружества в България, за което работят 7 партньора и 52-ма адвоката, които винаги са били горди от възможността да предоставят отлични юридически услуги на своите клиенти. Успешната дългогодишна и ефективна практика на кантората я поставя на челни позиции в областта на корпоративното и търговско право, със специален акцент върху финансовия сектор, чуждите инвестиции и приватизацията.Адвокатите, които работят в компанията са отлични експерти в областта, в която практикуват. Преди да бъдат назначени като съдии в Първоинстанционния Съд и Европейския Съд в Люксембург, Теодор Чипев и Александър Арабаджиев са съдружници във фирмата. Александър Кацарски, който е старши съдружник в „Георгиев, Тодоров и Ко.“ е член – арбитър съгласно Вашингтонската Конвенция към Международен център за уреждане на инвестиционни спорове, назначен от правителството на Република България. „Георгиев, Тодоров и Ко.“ има експерти във всички области на правото, включително Европейско право, капиталови пазари, корпоративно право и застрахователно право. Членове на дружеството са издали учебници и трудове в областта на Европейското право, Международен арбитраж, Корпоративно право и Корпоративно управление, Несъстоятелност и Административно право.

Вижте свободните позиции на Адвокатско дружество Георгиев, Тодоров и Ко.

Сдружение Спортен клуб Пулс

ТОП работодатели на седмицата

Pulse Fitness е много повече от фитнес зала – ние го наричаме lifestyle клуб – място, на което можете да постигнете по­добро състояние на тялото и духа и в същото време да създадете лични и бизнес контакти. Имаме няколко хиляди доволни клиента и бройката им се увеличава всеки ден, защото за разлика от всички други фитнеси, ние следваме не само тенденциите и иновациите в световен мащаб, но и индивидуалните желания на нашите клиенти. Стараем се непрестанно да осигуряваме перфектното обслужване, за да имате Вие възможността да тренирате ефективно и да релаксиране необезспокоявано. В нашите клубове ще намерите зони за силови, кардио и функционални тренировки, оборудвани по последен писък на технологията, многобройни специализирани зали за разнообразни групови занимания и най-­големите в страната СПА термални зони с всички екстри. Всеки член има възможност да тренира и да се консултира по всяко време с квалифициран екип от опитни персонални и групови треньори, нутриционисти и спа терапевти.

Вижте свободните позиции на Сдружение Спортен клуб Пулс

Abacent personalservice GmbH

ТОП работодатели на седмицата

За нас най-важното е постигане на баланс между служителите и нуждите на клиента и достигане на положителен резултат на компанията. Нашето качество е вашият успех. Наличието на сертификат за качество ISO9001. Ние ще продължим да поемат допълнителни предизвикателства и да разработваме на нови идеи за решения в областта на човешките ресурси, за да се засили пазарните позиции на фирмата в точно определени бизнес сегменти.

Вижте свободните позиции на Abacent personalservice GmbH

СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД

ТОП работодатели на седмицата

Разположени сме в сърцето на София, и сме един от символите на столицата. Част сме от Starwood Hotels & Resorts, една от най-добрите хотелски вериги в света, към която работят 171 000 служители в 100 държави. Исторически забележителности, музеи, театри, кафенета, галерии, паркове, офис сгради и бизнес центрове обграждат София Хотел Балкан, оазис на лукс и гостоприемство. Обграждаме нашите гости с изискано и безупречно обслужване. Нашият персонал е добре обучен и ще Ви съдейства с каквото може, за да станете и Вие професионалисти. Ако желаете да предоставяте ★★★★★ обслужване, заповядайте при нас.

Вижте свободните позиции на СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН АД

КЛЕР-Д ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от SmartName и има за цел да донесе на клиентите всеобхватно и качествено онлайн търсене от страна на потребителите. Посочва най-добрите рекламодатели. kler-d.com предлага на клиентите детайлно търсене и възможност своевременно да намерят, това, което търсят с възможно най-малко кликвания.

Вижте свободните позиции на КЛЕР-Д ЕООД

Top Skills Recruitment Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

“Top Skills Recruitment” е българска агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в аутсорсинга и IT сектора. Нашата мисия е да открием най-доброто в нашите кандидати, за да получат най-желаната от тях работа и в същото време да предоставяме висококачествени услуги на нашите клиенти. Компанията е специализирана в намирането на многоезични таланти от Европа и други континенти за нашите глобални клиенти в редица сектори като: аутсорсинг , IT, финанси, продажби, маркетинг и др. Нашите “Top Skills” консултанти говорят поне един основен европейски език заедно с английския. Опитът и постиженията ни в привличането на таланти е с доказан успех пред нашите клиенти. Офисите ни се намират в София и Благоевград - стратегически локации, чрез които се свързваме с нашите партньори, клиенти и кандидати на местно и международно ниво. Благодарение на нашия нетрадиционен и приятелски подход за общуване с хората, ние израстваме бързо и се целим към добри резултати спрямо кандидати и клиенти.

Вижте свободните позиции на Top Skills Recruitment Ltd.

ISOPLUS BG

ТОП работодатели на седмицата

Вярваме, че развитието на нашите дейности може да се постигне само чрез паралелно израстване на кадрите в нашата компания, но и чрез прогреса на обществото, в което работим. „ISO PLUS” се грижи за по-успешното удовлетворяване на очакванията на всички заинтересовани страни (клиенти, служители, общественост) по балансиран начин в полза на обществото и на фирмата. Затова „ISO PLUS” е заложила Дружествената социална отговорност като неделима част от стратегическото й планиране, инвестирайки във фирмен мендижмънт, социални дейности и екологични проблеми.

Вижте свободните позиции на ISOPLUS BG

Строителен магазин - ОБРАЗЦОВ ДОМ

ТОП работодатели на седмицата

Компанията отвори врати в Пловдив, кв. Христо Смирненски, в комплекса, където се намира магазин "Т маркет". Продуктовата гама строителни материали и стоки за бита включва - ВиК и Електроматериали, обзавеждане и оборудване за баня, фаянс, теракота, широка гама материали за строителство и строителни ремонти. Строителен хипермаркет Образцов Дом ще задоволи максимално нуждите на Клиентите, особено в този западен район на града. Удобен е за посещение както от Смирненски, вкл. оттатък прелеза на Пещерско шосе към Бунарджика, така и от Младежки хълм, Кючук Париж, Южен, Коматево, парк Отдих и Култура, Прослав и т.н.

Вижте свободните позиции на Строителен магазин - ОБРАЗЦОВ ДОМ



Свързани новини