31 Май, 2018 18:33 3 789

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1

Международни компании с дългогодишен опит търсят специалисти в областта на строителството и производството на елементи за дома. Също така фирми, работещи в сферата на социалните услуги планират да разширят състава си. Търсещите работа в сферата на модата също могат имат възможност да започнат кариерата си във водещ моден бранд.

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Световен лидер на строителния пазар, Сен-Гобен проектира, произвежда и разпространява висококачествени материали, предоставяйки иновативни решения за предизвикателствата на икономическия растеж, енергийната ефективност и опазването на околната среда. Компанията е част от френска мултинационална корпорация основана през 1665 г. в Париж. Присъства в 67 държави, а броят на служителите й надвишава 170 000 души. Предлага редица решения за сгради, за да са те по-удобни и енергийно ефективни.

Вижте свободните позиции на СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Булдах Покривни Системи ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Булдах е дружество, което доставя пълни системни решения за комини и покриви – гарантирано функционални. Наши клиенти са професионалистите – търсещи и предлагащи правилни – проверени и гарантирани решения при проектирането и изграждането на покриви и комини. Системните решения на Klober, Schiedel, Roto и Jacobi-Walther са гарантирани с до 30 години международна гаранция. Предлагаме само функционално гарантирани решения – Made in Germany – не просто решения!

Вижте свободните позиции на Булдах Покривни Системи ЕООД

Моленбург ООД

ТОП работодатели на седмицата

Осигоряваме работа повече от девет години в сферата на социалните услуги. Вече успешно се е наложила на българския и европейски пазари с качеството на услугите които предлага. Компанията е регистрирана в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане. Разполага с квалифицирани служители с и без медицинско образование. Имайки предвид категорията хора, към които е насочено вниманието на фирмата, спецификата на дейността ни е изцяло съобразена точно с тази група клиенти. Осигурявайки спокойствието и нормалния живот на хората в неравностойно положение. Приобщаваме ги към нормалната социална среда на семейство, близки и приятели.Предлаганите от нас социални услуги са изцяло насочени към създаване и поддържане качеството на живот на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Като използваме професионално обслужване от опитен, квалифициран и добре подготвен за целта персонал, изцяло задоволявайки всички техни нужди.

Вижте свободните позиции на Моленбург ООД

ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

ТОП работодатели на седмицата

Еконт Експрес ООД е водеща компания в куриерския бизнес, част от транспортно-логистична група Еконт с 20 години присъствие на пазара. Еконт Експрес управлява клонова мрежа от над 590 точки за обслужване на клиенти в България със силен екип от близо 3000 професионалисти. Развиваме се непрекъснато, като търсим нови знания и тренираме, за да сме все по-полезни.

Вижте свободните позиции на ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

КЕНСОЛ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1991 година и бързо се разраства и успешно налага търговската си марка KENSOL. Това е марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари. Към днешна дата във фирмата работят над 220 служители, от които 190 са в производствената сграда със седалище Русе, България. Екипът е създаден от млади и eнтусиазирани хора. Производствената сграда е с обща площ от 3500 м2 и се състои от отделите на дизайн и проучване, производство и контрол, логистика, администрация, счетоводство, IТ системи и др. KENSOL разполага с 36 магазина на територията на България, Румъния, Украйна и Македония, като голяма част от тях са оперирани от франчайзополучатели.

Вижте свободните позиции на КЕНСОЛ ООД

The Stars Group

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е собственик на водещите марки в бранша: PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, PokerStars Championship, PokerStars Festival и PokerStars Live poker. Общо компанията представлява един от най-големите онлайн игрални компании в света. Задачата й е да създаде безопасна и лицензирана среда участниците в играта. Компанията е със седалище в Торонто, а оперативния отдел е разположен на остров Ман.

Вижте свободните позиции на The Stars Group



Свързани новини