5 Юни, 2018 15:39 1 575 0

Изключителен е интересът за участие в ТМТ Експо

  • иец-
  • изложение-
  • тмт експо

Професионалното събитие ще се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

Изключителен е интересът за участие в ТМТ Експо - 1

За да отговорят на големия интерес за участие в ТМТ Експо, само два месеца след старта на подготовката на първото му издание, организаторите отварят допълнителна втора зала за изложението. От 2 до 4 октомври, в Интер Експо Център, форумът ще предостави платформа за обмен на идеи, практики и технологии за развитие на бизнеса в областта на текстилната индустрия. Паралелно с ТМТ Експо ще се състои и 7-ото издание на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации – COPIS.

„Площите, които първоначално предвиждахме, бързо се изчерпаха и заради това отваряме още една зала за новите участници“, казват организаторите. Очаква се площта на форума да надхвърли 4500 кв.м. „Компаниите споделят мнението, че секторът от години се нуждае от професионално събитие – единна и широка бизнес платформа за текстилния бранш, каквато е ТМТ Експо“, допълват организаторите от Интер Експо Център.

Повече от 60 фирми вече са заявили щандовете си. Сред участниците в първото издание на изложението за текстил, машини и технологии са водещи фирми дистрибутори и производители в България. Свои щандове ще разположат Ина Трейдинг, Руен Машинъри, Веста-Р, Джак България, Орекском, Брадър М&М, Смарт ТекстилХими, Арагорн, Сируба, Прото, Рилман, Текско, Аглика трейд, Сигнал, Meo Buttons, Боми, Алес, Нитекс-50 и десетки други.

Съобразявайки се със спецификите на сектора, събитието предоставя разнородни решения както при процеса на производството на влакна, проектирането, кроене, CAD/CAM, така и за подготовката за производство и самото технологично производство. Форумът предоставя възможност за представяне в сферите на текстилната логистика, пресоването, довършителните работи, тестването, вътрешния материален поток, осигуряването на качеството, оборудването за пране и химическо чистене.

Изложението провокира интереса на производителите на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища.

Добавената стойност

Присъстващите на ТМТ Експо ще могат да посетят и COPIS. Единственото мащабно събитие за печатни и рекламни комуникации у нас за 7-и път ще събере лидерите и новаторите в бранша. Двете изложения заемат 10 000 кв.м, давайки безпрецедентен микс от предложения.

Повече за ТМТ Експо ще откриете на tmtexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА