3 109 9

Специални предложения от Fibank по случай 25-годишнината на банката

През настоящата година Fibank (Първа инвестиционна банка) чества четвърт век от създаването си. По този повод Банката има удоволствието да предложи на своите клиенти промоционални юбилейни оферти по кредитни и депозитни продукти.

За своите 25 години от създаването си Fibank се доказа като клиентски ориентирана и иновативна банкова институция, която предлага гъвкави кредитни и депозитни продукти и услуги при високо ниво на обслужване. Кампанията с юбилейни предложения ще продължи и през остатъка от годината, като се предвиждат нови и различни атрактивни оферти. Първата поредица от промоционални предложения, валидни в периода 06.06.2018 г. до 06.08.2018 г. са:

“Промоционален депозит 25 години Fibank“, който е с 25 базисни пункта по-висока доходност спрямо предлаганите стандартни лихвени условия за физически лица и бизнес клиенти;

“Промоционален овърдрафт 25 години Fibank“ с 25% по-ниска лихва за първата година. Това означава, че лихвата по новоотпуснатите овърдрафт кредити в периода на промоцията, ще бъде намалена с една четвърт спрямо стандартната предлагана от банката;

“Промоционални бизнес кредитни карти 25 години Fibank“ без годишна такса за поддръжка за първите 25 месеца.

Промоционалните лихвени условия по депозити са приложими и за „Моят депозит“ - електронен депозит за физически лица, с възможност за откриване и управление на депозитната сметка изцяло Online, без необходимост от посещаване на банков офис, включително и от лица, които не са настоящи клиенти на Банката.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гошо
  Отговор
  1 13:05  08.06.18
  Второто КТБ примамва с "апетитни" оферти,

  Коментиран от #2

 • Цвети
  Отговор
  2 16:46  08.06.18

  До коментар #1 от "Гошо":

  Май някой е изпуснал новините от последните години, обаче си дъвче опорките
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 07:46  10.06.18
  Между вълчи капан и банка има малка разлика! Все някой ще мине-премине и ще ти помогне да се оттървеш от погрешно натиснатия капан ! Дали ще ти вземе парите или ще ти даде пари -все едно - от банката оттърване няма !!

 • Пирамида
  Отговор
  4 13:19  10.06.18
  ИЗМАМА!!!Абстрахирам се т слуховете, че това ще е втората пропаднала банка и е изкуствено захранена с капитал от държавата. Нооооооо, посетих офисите им да попитам за ипотечен кредит/ офиси, тъй като някъде нямаха такъв, на друго място бе почивка, на трето работел до.......час/. При поредното разхождане и приемане се установява, че лихвения процент е плаващ /фиксиран само за първата година/ после банката го определя по безброй формули итн. Второ финансират жилище до 100% /поне такава бе рекламата/ да ама ако заема е до 15 години, ако жилището е с няква Х сума...../каква ли ще трябва да ти е заплатата за одобрение/?Вкарват ти то и един банкови продукти, кредитни карти, да добиеш желания процент лихва /която е само за първата година/.Задължително застраховка на имота /при доверено лице тяхно лице/. Депозит да оставиш някаква сума / не малка/ за няколко месеца. И нотариуса покривали при рефинансиране на кредита, да ама не точно.........ПИРАМИДА.

  Коментиран от #5

 • Батман
  Отговор
  5 22:28  10.06.18

  До коментар #4 от "Пирамида":

  Никой не те кара насила да визмаш кредит!
 • Townboy
  Отговор
  6 09:22  11.06.18
  Банка да ти предостави услуга по случай рожденния ѝ ден е все едно да поканиш гости в луксозен ресторант по случай рождения ти ден и освен подаръци да ти платят сметката.
 • 7 16:09  11.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 04:57  30.04.19
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 05:00  30.04.19
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай