8 Юни, 2018 12:34 3 937 11

Специални предложения от Fibank по случай 25-годишнината на банката

  • пиб-
  • fibank-
  • първа инвестиционна банка

През настоящата година Fibank (Първа инвестиционна банка) чества четвърт век от създаването си. По този повод Банката има удоволствието да предложи на своите клиенти промоционални юбилейни оферти по кредитни и депозитни продукти.

За своите 25 години от създаването си Fibank се доказа като клиентски ориентирана и иновативна банкова институция, която предлага гъвкави кредитни и депозитни продукти и услуги при високо ниво на обслужване. Кампанията с юбилейни предложения ще продължи и през остатъка от годината, като се предвиждат нови и различни атрактивни оферти. Първата поредица от промоционални предложения, валидни в периода 06.06.2018 г. до 06.08.2018 г. са:

“Промоционален депозит 25 години Fibank“, който е с 25 базисни пункта по-висока доходност спрямо предлаганите стандартни лихвени условия за физически лица и бизнес клиенти;

“Промоционален овърдрафт 25 години Fibank“ с 25% по-ниска лихва за първата година. Това означава, че лихвата по новоотпуснатите овърдрафт кредити в периода на промоцията, ще бъде намалена с една четвърт спрямо стандартната предлагана от банката;

“Промоционални бизнес кредитни карти 25 години Fibank“ без годишна такса за поддръжка за първите 25 месеца.

Промоционалните лихвени условия по депозити са приложими и за „Моят депозит“ - електронен депозит за физически лица, с възможност за откриване и управление на депозитната сметка изцяло Online, без необходимост от посещаване на банков офис, включително и от лица, които не са настоящи клиенти на Банката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    10 5 Отговор
    Второто КТБ примамва с "апетитни" оферти,

    Коментиран от #2

  • 2 Цвети

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Май някой е изпуснал новините от последните години, обаче си дъвче опорките
  • 3 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Между вълчи капан и банка има малка разлика!
    Все някой ще мине-премине и ще ти помогне да се оттървеш от погрешно натиснатия капан ! Дали ще ти вземе парите или ще ти даде пари -все едно - от банката оттърване няма !!
  • 4 Пирамида

    2 0 Отговор
    ИЗМАМА!!!Абстрахирам се т слуховете, че това ще е втората пропаднала банка и е изкуствено захранена с капитал от държавата. Нооооооо, посетих офисите им да попитам за ипотечен кредит/ офиси, тъй като някъде нямаха такъв, на друго място бе почивка, на трето работел до.......час/. При поредното разхождане и приемане се установява, че лихвения процент е плаващ /фиксиран само за първата година/ после банката го определя по безброй формули итн. Второ финансират жилище до 100% /поне такава бе рекламата/ да ама ако заема е до 15 години, ако жилището е с няква Х сума...../каква ли ще трябва да ти е заплатата за одобрение/?Вкарват ти то и един банкови продукти, кредитни карти, да добиеш желания процент лихва /която е само за първата година/.Задължително застраховка на имота /при доверено лице тяхно лице/. Депозит да оставиш някаква сума / не малка/ за няколко месеца. И нотариуса покривали при рефинансиране на кредита, да ама не точно.........ПИРАМИДА.

    Коментиран от #5

  • 5 Батман

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пирамида":

    Никой не те кара насила да визмаш кредит!
  • 6 Townboy

    1 0 Отговор
    Банка да ти предостави услуга по случай рожденния ѝ ден е все едно да поканиш гости в луксозен ресторант по случай рождения ти ден и освен подаръци да ти платят сметката.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 cekedubonheursa

    0 0 Отговор
    Искате да закупите имот? Плащат по нерентабилно кредити? Нуждаете се от средства, банката не може да ви помогне? Свържете се с нас! Сериозни преговори (ние винаги действаме лично, разглеждаме и се обмисля молбата в рамките на 24 часа, гъвкавост (от срока на кредита, сумата на изплащане, консултации, индивидуален достъп до клиента, гарантирани правни услуги).
    E-mail: [email protected]
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.