20 Юни, 2018 15:11 1 047 6

Над 40 младежи ще се докоснат до реалния бизнес

  • младежи-
  • стаж-
  • програма
Над 40 младежи ще се докоснат до реалния бизнес - 1

За 14-та поредна година А1 стартира своята стажантска програма, чиято цел е да развива бъдещи професионалисти в различни области. Над 40 младежи от различни направления, като „ИТ”, „Телекомуникации”, „Човешки ресурси”, „Маркетинг”, „Финанси”, „Право”, „Администрация и обслужване на клиенти” и „Корпоративни комуникации” се включиха в успешния старт на „Експедиция А1”. Стажът продължава 6 месеца като на младите хора се предоставя възможност за придобиване на ценен практически опит в реална бизнес среда.

За всеки стажант е осигурен личен ментор-наставник, който ще му помага в процеса по въвеждане като му окаже пълно съдействие и подкрепа. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях. Успешно завършилите програмата ще придобият ценен опит, който ще им послужи за професионална реализация в A1 или пред други работодатели.

Стажантската програма стартира през 2005 г. и ежегодно предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да наградят и разширят своите знания и умения в реална бизнес среда. В „Експедиция А1” са участвали повече от 1 000 стажанти, от които над 300 са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си.

В А1 у нас работят 3 800 служители, като компанията постоянно инвестира усилия и средства в развитието и комфорта им. През последните години телекомът е инвестирал близо 5 милиона в обучение на служители и над 3 милиона в подготовката на 1 600 стажанти. За комфорта на всички служители са осигурени допълнително здравно осигуряване, медицински кабинет, психолог, спортно-възстановителен център – фитнес и масажно студио, детска градина, служебен автобус, паркинг, служебни мобилни телефони и отстъпки, ежегодни профилактични прегледи и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    5 0 Отговор
    Така ще си останат с докосването.

    Коментиран от #2

  • 2 Расулюлах

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "зомби килър":

    Тея с вуйчо владика отдавна са на кожените дивани и секретарка с големи очи
  • 3 Премиер

    4 0 Отговор
    Напред роби
  • 4 Петров

    2 1 Отговор
    Мтел съществува благодарение на де****кото поведение на техните клиенти. Въпреки всички залоупотреби, въпреки милионите които ви свиха, познавам граждани които продължават да са им клиенти. Не, няма толкова глупави земляни. Май само банановите държави ги бият, но те нямат НИКАКЪВ избор.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 SAAB

    0 0 Отговор
    E с пожарникар .....толкова.....реалния бизнес / мобилен оператор /