Last news in Fakti

21 Юни, 2018 15:11 2 613 2

10 гръцки компании инвестират в България

  • гърция-
  • бизнес-
  • пловдив

Гръцките инвеститори имат интерес да пренасочат нови капитали към България, подчертаха представители на 10 големи компании от южната ни съседка.

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес в рамките на двудневния Пловдивски икономически форум, който започва днес.

Гръцките предприемачи благодариха на българското правителство и на премиера Борисов за стабилната инвеститорска среда в страната, като посочиха че България е привлекателна за бизнеса с ниските си данъци и добрите финансови показатели, които отчита.

“България е стабилна, гръцките инвестиции масово идват тук, защото е сигурно за парите, които се влагат”, беше подчертано от представителите на гръцкия бизнес.

По време на разговорите бяха обсъдени и теми, свързани с банковата стабилност и данъчната политика на правителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    0 0 Отговор
    Ни сЪ пудигай на пръсти........кога наши такива ще инвестират у Византия ?
  • 2 Пешо

    1 0 Отговор
    Фалшиви новини!