Last news in Fakti

6 Юли, 2018 09:03 5 058

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Компании в IT сектора, както и такива в сферата на недвижимите имоти са сред работодателите тази седмица. Повечето от фирмите, които търсят служители са от дълги години на пазара и утвърдени в сферата на дейност, в която работят.

Мегалан ООД

ТОП работодатели на седмицата

Мегалан ООД е дружество, утвърдило се през годините като едно от най-големите в сферата на копирните, рекламните и компютърните услуги. Собственик е на пет от най-големите копирни центрове в град София, верига копирни центрове "MANIAPRINT", рекламно студио "MANIADESIGN", интернет и гейм клуб "MANIA" и кафе-бар "CLUB 35". Дружеството е с непрекъснат инвестиционен процес в изграждане и оборудване на своите обекти. С дългогодишна история и натрупан опит сме изградили имидж и традиции. Професионалистите, които работят във фирмата са доказали многократно уменията си да се справят с най-големите предизвикателства. Ние знаем колко е ценно Вашето време и поради тази причина сме готови да Ви бъдем полезни в кариерното израстване.

Вижте свободните позиции на Мегалан ООД

Concentrix Services Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага глобални бизнес услуги. Разполага с офиси в 25 държави и има над 100 000 служители. Обслужва клиенти в областта на банковото и финансово обслужване, здравеопазване, застраховане, търговия на дребно и електронна търговия, медии и комуникации. Компанията е известна със своята бързина, гъвкавост и прозрачност.

Вижте свободните позиции на Concentrix Services Bulgaria EOOD

Делита Трейд ООД

ТОП работодатели на седмицата

Търговска компания, с основен предмет на дейност внос и дистрибуция за територията на България на бързо оборотни хранителни стоки и слабо алкохолни напитки. Централният офис и складовите помещения на компанията са разположение в един от най-модерните логистични центрове в България – в добре развитата Североизточна индустриална зона на гр. София. За територията на София, дружеството има собствена добре развита дистрибуторска мрежа, чрез която се извършват доставки . Търговската ни мрежа покрива територията на цялата страна, чрез ползотворно сътрудничество с Дистрибутори/Оператори. В по-големите градове, както и в курортните центрове.

Вижте свободните позиции на Делита Трейд ООД

Арт Грес ООД

ТОП работодатели на седмицата

Арт Грес ООД работи като официален вносител и ексклузивен дистрибутор за България на керамични изделия, гранитогрес, стъклокерамика, клинкерни плочи и други изделия за строителството, интериорния и екстериорен дизайн от производители от Испания, Италия и Португалия и други. Фирмата разполага със собствена складова база в София и транспортни средства, дистрибутира посочените материали в над 80 магазина и дизайн центрове в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Арт Грес ООД

Football Radar Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

По-лошо е липса на данни, отколкото лоши данни. Но добрите данни в съчетание с футбола могат да променят играта. Нашите прозрения могат да ви помогнат да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

КОРАЛ КЛУБ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Всеки ден, с помощта на иновационните продукти на Coral Club, стотици хиляди хора по целия свят поддържат здравето и красотата си, грижат се за чистотата в домовете си и укрепват в своето намерение да променят живота си към по-добро. Ние разкриваме нови възможности за бизнес развитие пред всеки, независимо от неговата националност, цвят на кожата, вероизповедание, възраст и опит. Всеки ден мотивираме хората да направят реални стъпки към подобряване качеството на собствения им живот и живота на техните близки. Помагаме на хората да се почувстват по-добре, по-уверени и самодостатъчни. Вдъхновяваме хората да променят света към по-добро като се грижат за природата и хармонията с нея. Контрактното производство, от своя страна, се реализира от компании, които са лидери на пазара и заемат първите места в класациите на производителите на продукти за здравословен живот, козметика и екологични продукти за дома.

Вижте свободните позиции на КОРАЛ КЛУБ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕН ДЖИ БРОКЪРС ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

NGBrokers е компания от ново поколение. Ние не наемаме „изградени брокери“, а създаваме такива. Уверено твърдим, че нашите агенти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти. Държим на възпитаното поведение и уважаваме и ценим всеки наш клиент. Знаем, че закупуването и наемането на имот е обвързано с колебания и притеснения и от нас може да очаквате пълна подкрепа.Ключът към успеха ни е огромната доза позитивизъм, с която работим. Все пак търсенето на имот не е най-приятното занимание за един клиент, но даваме всичко от себе си да го направим такова.

Вижте свободните позиции на ЕН ДЖИ БРОКЪРС ЕООД

Хорайзънс България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Хорайзънс България е консултантска компания, специализирана в Подбор на персонал, в Хеднънтинг, в Лизинг на персонал и в различни услуги в сферата на Човешките ресурси. Имаме над 14 годишна утвърдена история и опит, както и множество международни клиенти. Нашият екип от консултанти комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. В Хорайзънс търсим най-интересните професионалисти.

Вижте свободните позиции на Хорайзънс България ООД

Инфодизайн България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Дистрибутор с добавена стойност,фокусиран върхупредоставянето на продукти и технологии в сфератана IT сигурността. На пазара е от 1992 г. и към момента разполага сдва регионални офиса - София и Букурещ. Целта й е да предоставя решения и услуги, които да подъдржат цялостно защитена информационната среда и да предоставя най-добрите продукти и решения на българския и румънския IT пазари.

Вижте свободните позиции на Инфодизайн България ЕООД



Свързани новини