14 Юли, 2018 09:11 4 140

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Банки, застрахователни дружества и компании специализирани в IT сектора желаят да наемат нови служители. Повечето фирми са с дългогодишен опит. Много от тях развиват дейност извън пределите на България.

TEK EXPERTS LTD

ТОП работодатели на седмицата

Висококвалифицираният и отдаден екип на Tek Experts предлага на компаниите висококачествено обслужване, което им помага в управлението на техните бизнес дейности. Ние подхождаме с изключително внимание към работата, която вършим, фирмите, с които работим, и клиентите, които те обслужват. Ние предоставяме изключително високо ниво на бизнес и IT поддръжка, като осигуряваме на нашите клиенти най-добрите условия за развитието на техния бизнес. Нашият опит и професионална компетентност позволяват на фирмите да съсредоточат вниманието си върху основните си цели, да разширят предлагания асортимент от услуги и ефективно да задоволяват потребностите на техните клиенти. Ние имаме клиенти по целия свят и се гордеем с това, че сме известни със стремежа си към изключително висока професионална компетентност и предоставяне на висококачествено обслужване на клиентите. Нашият бизнес е изграден върху дългогодишните и доверени взаимоотношения, както и върху стремежа ни към съвършенство във всичко, което правим. Да се каже, че хората са най-ценният ресурс е нещо като клише, но ние в Tek Experts вярваме, че това наистина е така.

Вижте свободните позиции на TEK EXPERTS LTD

ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

ТОП работодатели на седмицата

Eдин от най-големите световни застрахователи с повече от 88 млн. клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, живото-застраховане и пенсионно осигуряване. Базирана в Ню Йорк, Ей Ай Джи има над 50 000 служители в над 80 държави. През есента на 2013 г. AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни. AIG предлага възможности за кариера в 5 основни направления: Администриране на застрахователни полици, администриране и ликвидация на щети, обработка на изходящи парични потоци и обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“

Вижте свободните позиции на ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

Банка ДСК ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Банка ДСК съчетава в себе си традиция и история, но също така е и лидер в дигитализирането на банковите услуги в страната. Ние ценим и съхраняваме доверието на нашите клиенти. Винаги се стремим към тяхната максимална удовлетвореност чрез иновативни решения и високотехнологични достижения. Банка ДСК бе първата банка в Югоизточна Европа, която въведе хуманоиден робот в супермодерните си офиси и е иноватор във внедряването на широка гама дигитални услуги в онлайн и мобилния канал. Защото Банка ДСК съчетава традицията с амбицията.

Вижте свободните позиции на Банка ДСК ЕАД

БГМеню ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се занимава с онлайн поръчка на храна. Само с няколко клика клиентът може да избере и поръча храна от над 550 заведения и 30 вида кухня в цялата страна, които увеличават броя си всеки ден. Платформата предлага богат избор на заведения. Освен доставка, потребителят може да поръча в движение и да вземе храната директно от ресторанта.

Вижте свободните позиции на БГМеню ЕООД

КлаудСигма Рисърч ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Бързо развиваща се компания, която предлага услугата cloud infrastructure-as-a-service (IaaS) на територията на Европа и САЩ. Това е индустрия, която трансформира традиционните подходи към IT сектора, като се очаква на глобално ниво финансов ръст от 5 млрд. USD през следващите 3 години. Основен доставчик на облачни решения.

Вижте свободните позиции на КлаудСигма Рисърч ЕООД

Електроразпределение Север АД

ТОП работодатели на седмицата

Електроразпределение Север АД управлява и поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Компанията пренася електрическа енергия за снабдяване на клиенти на регулиран и свободен пазар. ЕНЕРГО-ПРО Варна, към която принадлежи и Електроразпределение Север, е част от чешката ENERGO-PRO A.S., която притежава и управлява общо 37 водноелектрически централи в Централна и Източна Европа, и е работодател на над 8000 служители в Чехия, България, Грузия и Турция. Kлючовите ценности на компаниите от групата ENERGO-PRO са ефективност, експертност, отговорност, безопасност и толерантност. Предоставяме Ви възможност да откриете своето място в нашия екип.

Вижте свободните позиции на Електроразпределение Север АД

Текс Тийм ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Текс Тийм ЕАД е компания - лидер в сферата на вноса и търговията с облекла втора ръка на територията на цяла България и други балкански страни. Предлагаме на вашето внимание дрехи втора употреба на едро в две категории - миксове и артикули. Стоката от категория миксове е с различно качество и сезонност в разфасовки по 50кг и 70кг, а стоката от категорията артикули е разпределена според видовете им, като всички са стандартизирани в 20кг разфасовки.

С цел да осигурим разнообразие от артикули за нашите клиенти, както и за да поддържаме високо качество на продукцията, работим само с най-добрите доставчици, чиято стока съдържа дрехи, обувки и чанти на световноизвестни марки, внесени от пазари като Дания, Швейцария, Канада, САЩ, Холандия и Германия. За това продукцията предназначена за износ в нашите складове за дрехи втора употреба е винаги актуална, качествено сортирана и надлежно складирана.

Вижте свободните позиции на Текс Тийм ЕАД

CD Media Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага PPC, SEO, Social Media, както е и дигитален консултант. Разполага с екип от SEO специалисти, които спомагат за реализиране на персонални оптимизации. Уеб разработчиците, с които разполага фирмата са творчески личности, са фокусиране върху създаването на високоефективни страници.

Вижте свободните позиции на CD Media Ltd.



Свързани новини