Last news in Fakti

19 Юли, 2018 09:07 7 586

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Автомобилният сектор е този, който най-активно търси нови специалисти в разгара на лятото.

AUTO KELLY BULGARIA

Ауто Кели присъства на чешкия пазар от 1994 г. Компанията първоначално стартира като специализиран доставчик на едрогабаритни части. Тя бързо се превръща в най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на резервни части за леки и лекотоварни моторни превозни средства в Чехия. През 1997 г. бе открит първият от нашите обекти в Словакия, като впоследствие дейността ни се разшири и през 2008 г. обхвана и Унгария. През август 2010 г. Ауто Кели, както и нейната дъщерна компания Ауто Кели Словакия, станаха членове на международния холдинг Rhiag Group - основен дистрибутор на резервни части и аксесоари в много страни от Централна и Източна Европа. През март 2016 г. всички фирми от Rhiag Group станаха част от LKQ Corporation – компания, попадаща в престижната класация Fortune 500, която е най-големият доставчик на алтернативни и едрогабаритни авточасти в Северна Америка и Европа.

Вижте свободните позиции на AUTO KELLY BULGARIA

Silver Star Retail

Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият официален представител, вносител и дилър на немския концерн Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „звездата“ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. Дейността ни обхваща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на резервни части; продажби на употребявани автомобили; следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и застраховане на автомобили. Нашите дилърски центрове са позиционирани в София, Пловдив и Варна. Нашият екип е доказал своята компетентност чрез множеството изпити и успешни сертификации, защитени пред Даймлер АД. В момента, в клоновете ни в страната, работят повече от 350 служители, чийто брой ще продължи да се увеличава.

Вижте свободните позиции на Silver Star Retail

PwC

PwC е оценителска компания, която мрежа се разпростира в 158 държави по цял свят. В компанията са ангажирани над 223 000 служители, които са ангажиране в даването на решения в застрахователната, данъчната и консултантската сфери. Сред клиентите й са 422 компании от Fortune 500. Преди 25 години компанията стъпва на пазара в Централна и Източна Европа. В държавите от тази част на Стария континент работят 10 000 професионалисти. Благодарение на талантливите хора, които работят в компанията, тя е призната за един от водещите доставчици на професионални услуги.

Вижте свободните позиции на PwC

Париплей България ЕООД

Pariplay е специализирана в създаването на онлайн игри и системи с добавена реалност за лотарии и казина. Те са предназначени както за мобилни устройства, така и за настолни компютри и заедно с най-добрите онлайн доставчици успява да помогне на клиентите си да създадат нови пазари и съответно нови източници на приходи. Компанията разработва, лицензира и управлява игри и системи за игри на световния пазар.

Вижте свободните позиции на Париплей България ЕООД

Аридон България ЕООД

Компанията е регистрирана в Молдова през 1992 г. и към днешна дата успешно популяризира марки като Levi’s, Celio, LTB, Colin’s, Oodji, OVS Kids и Motivi. Разполага с 9 магазина в пет румънски града. Първият магазин в София е открит през 2017 г.

Вижте свободните позиции на Аридон България ЕООД

Polarica

ТОП работодатели на седмицата

Polarica предлага най-доброто съдържание и моделиране на съдържание, въвеждане на данни, предотвратяване на измами, цифрова траскрипция и управление на данни. Наема ентусиазиран екип от специалисти и консултанти от всички точки на света.

Вижте свободните позиции на Polarica

Палфингер Продукционстехник България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Австрийски концерн "Палфингер" (PALFINGER AG), със седалище в Залцбург и световен лидер в производството на хидравлични автокранове и повдигателни системи със собствено производство в България. Компанията е световен лидер в производството на подемно транспортни системи и решения с над 11 000 работници на 4 континента. В България фирмата има два завода, в които работят над 1300 служители. Към момента Палфингер търси служители за новата си производствена мощност в с. Тенево. Фирмата осигурява на своите служители сигурност, отлично заплащане и бонуси, социален пакет, ваучери за храна, допълнителни застраховки и предлага условия на труд по австрийски стандарт.

Вижте свободните позиции на
Палфингер Продукционстехник България ЕООД



Свързани новини