27 Юли, 2018 09:16 7 119

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Автомобилният сектор, както и големи и утвърдили се на българския пазар инженерингови компании продължават да търсят нови специалисти. IT секторът също изпитва нужда от нови попълнения. Големи HR компании също набират служители за свои клиенти.

ЕУРАТЕК АУТО ООД

ТОП работодатели на седмицата

"Българо-чешкото дружество Еуратек ООД стартира своята дейност през 1992 г. Вече 25 години компанията има успешни продажби на българския пазар като традиционно е в топ пет на автомобилни фирми с най-високи продажби. Стремежът на Еуратек ООД е да предостави на всеки клиент качествено и ефективно обслужване в модерни автосалони и сервизи. В страната е изградена мрежа от 14 търговски представителства - в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Добрич, Благоевград, Хасково, Русе, Стара Загора и Плевен. Централният офис на компанията - ŠKODA Център София е открит през 2002г. и разполага с голям офис, просторен автосалон, подземен и надземен гараж, сервиз и складова база. Компанията разполага с голям брой автомобили на склад, което дава възможност бързо и гъвкаво да задоволява пазарното търсене. Изградена и функционираща е складова база за оригинални резервни части, както и гъвкава логистична система. Дружеството поддържа развитието на сервизната мрежа като осигурява непрекъснато обучение на сервизните специалисти на оторизираните дилъри, както и винаги актуална литература и информация за обслужваните автомобили и техническо съдействие. Качеството на автомобилите ŠKODA, произведени от завод с над стогодишни традиции, съчетано с добрата цена е гаранция за силното присъствие на марката в България.

Вижте свободните позиции на ЕУРАТЕК АУТО ООД

САТ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Системи Автоматика Технологии - САТ ЕООД е частна инженерингова компания, основана на 1ви август 1991 година. САТ е един от последователите на Централния Научно-Изследователски Институт по Комплексна Автоматизация на производството (ЦНИКА), който работи в тази област от 1970 г. САТ съчетава интелектуалния потенциал и дългогодишeн опит на повече от 100 висококвалифицирани специалисти. САТ ЕООД е основател на САТ Група, която обединява осем компании работещи в същата област. САТ изпълнява инженеринг, проектиране, производство, програмиране, обучение, eлектро инсталация, супервизия, тестване и въвеждане в експлоатация на проекти "под ключ" за автоматизация на различни процеси, машини, цехове и цели производствени линии. За последните 25 години САТ се превърна в най-големия български доставчик на системи за индустриална автоматизация. Понастоящем се счита за лидер на вътрешния пазар в областта на системите за автоматизация в циментови, стъкларски, бетонови заводи, заводи за фураж, хартия, в металургията, енергетиката и др. производства. Все по-голяма част от продуктовата гама на САТ се изнася в Европа и други страни. От самото начало, нашите цели са комплексно покриване на потребностите на нашите клиенти, отговаряйки на всички изисквания на пазара, в съчетание с безкомпромисно качество и надеждност на предлаганите продукти и услуги.

Вижте свободните позиции на САТ ЕООД

Work InTime GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Work InTime е агенция за подбор на персонал с утвърдено през годините име. Ние се фокусираме върху подбора и преотстъпването на квалифицирани специалисти за индустриални и занаятчийски предприятия в цяла Германия. Нашите служители са електротехници, стругари, инженери на отоплителни инсталации, шлосери, електромонтьори, заварчици, художници и специалисти от много други професионални групи от индустрията и занаятчийството. Това специализиране ни помага да намираме подходящият служител за съответната работна позиция.

Вижте свободните позиции на Work InTime GmbH

H.Essers Transport Company Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана от Анри Есерс през 1928 г. и от тогава се е превърнала в една от водещите компании в Европа, в сферата на транспорт и логистика на химикали, лекарства, продукти за здраве и скъпоструващи стоки. Компанията се разраства значително през последното десетилетие, по отношение, както на собствени ресурси, така и на стратегически придобивки. През 2017г. Есерс отчита оборот от 646 милиона евро. Към момента компанията притежава над 995 000 кв.м складови площи, автопарк от над 1460 влекача и 3050 ремаркета. Компанията има над 6270 служители в 71 филиала в 17 държави в Западна и Източна Европа. Централният офис на компанията се намира в Генк (Белгия), но Есерс има много силно присъствие и в Румъния. Силата на компанията се крие в инвестиране в дългосрочни активи: тя е собственик на автопарка, складовите площи и ИТ системи. Това й позволява да упражнява оптимален контрол над всички стратегически процеси. Фамилният характер на компанията й осигугурява кратки срокове за взимане на решения. Това позволява на Есерс да реагира незабавно на бързо променящите се изисквания на нейните клиенти и динамичния международен пазар.

Вижте свободните позиции на H.Essers Transport Company Bulgaria EOOD

Hofmann Consult Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Фирма “Хофман Консулт” е създадена в Кьолн през 1992 година като консултантска фирма за немските предприятия в областта на машиностроенето за българския пазар. Собственичката инж. Диана Хофман лично ръководи развитието на фирмата. 1992 - Основаване на фирма Firma Hofmann Consult EK в Кьолн / Германия, като консултантска фирма, предимно за немски производители от областта на машиностроенето за българския пазар. 1993 - Основаване на търговско представителство в София / България. 2015/2017 - Инвестиция в оборудването на високотехнологичен център за услуги и производство, обхващащ изработката на нестандартни HM и HSS инструменти, заточване , PVD покритие на. Най-новата генерация 5 -осни шлифовани машини с линеарно задвижване на фирма SCHÜTTE, нишковата ерозия на MITSUBISHI и PVD покритията на OERLIKON, съчетани с модерно обзаведената измервателна лаборатория за геометрия, дебелина на PVD покритие, твърдост Rc и квалифицирания и мотивиран персонал на фирмата са гаранция за добро качество. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.

Вижте свободните позиции на Hofmann Consult Bulgaria EOOD

Веолия Енерджи Сълюшънс България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

VEOLIA е световен лидер за услуги и технологични решения в областите ЕНЕРГИЯ, ВОДА и ОТПАДЪЦИ, свързани с оптимизиране на енергийни разходи, третиране на води, управление и оползотворяване на отпадни продукти. Групата предлага решения, които пряко допринасят за устойчивото развитие и конкурентоспособността на нашите клиенти. VEOLIA ENERGY e глобален лидер в областта на енергийните услуги и предоставя на клиентите си адаптивни решения, базирани на доказан опит в разработването, изграждането, експлоатацията, поддръжката на чисти и ефективни енергийни системи, работещи с различни енергийни източници. В България, компанията предлага решения, управлява договори и развива дейност в областите: производство на топлинна и електрическа енергия; експлоатация и техническа поддръжка (O&M) на: административни и офис сгради, търговско-развлекателни центрове (Malls), болници, търговски вериги; жилищни комплекси, летища, ресторанти; хотели. VEOLIA ENERGY осигурява отопление на 3.4 милиона домакинства, управлява 76.000 енергийни инсталации, 779 отоплителни и охладителни мрежи и над 2.000 индустриални съоръжения по целия свят.

Вижте свободните позиции на
Веолия Енерджи Сълюшънс България ЕАД

H&H Ldt

ТОП работодатели на седмицата

Много от задачите в back office са неразделна част от основния бизнес процес на компанията. За да ги възлага на външни изпълнители клиентът трябва да е уверен, че тези задачи ще бъдат изпълнени не само по-ефективно и по-ниски разходи, но и с висока степен на качество или дори по-добро качество в сравнение с това как са били изпълнени от вътрешния екип на компанията. H&H има капацитет да отговори на всички тези очаквания. Компаията се стреми да предоставя аутсорсинг услуги на базата на взаимно доверие.

Вижте свободните позиции на H&H Ldt

Новика ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата предлага индивидуален подход и специално внимание към всеки клиент, високо ниво на обслужване, качество на услугите, достъпни цени, гарантирана конфиденциалност, счетоводство по Националните и Международни счетоводни стандарти, отчети и регистри на немски и/или английски език.

Вижте свободните позиции на Новика ЕООД

ЗОРА-М.М.С. ООД

ТОП работодатели на седмицата

ЗОРА стъпва на български пазар през септември 1991 година с малък магазин на „Козлодуй” 23 в София и така полага началото на изграждане верига от магазини в цялата страна. 2016 година премина изцяло под знака на „25 години ЗОРА“. В началото на 2017 година фирмата за втори път заслужи ексклузивно отличие BEST BUY AWARD 2017/18, което предоставя организацията за сертификации ICERTIAS - International Certification Association, със седалище в Цюрих, Швейцария. Изследването е проведено сред български потребители, които са определили като номер 1 Търговска верига ЗОРА за „Най-добро съотношение между цена и качество в търговията на дребно с бяла техника и кухненско оборудване”. ОРА е изключителен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника със запазената марка CROWN. От 2009 година е изключителен представител за България на черна и бяла техника с марката FINLUX, която e утвърдена марка №1 в Скандинавските страни, популярна е като символ за качество, надеждност и икономичност и e намерила много добър прием на Европейския пазар. През 2011 година Търговска верига ЗОРА стана и официален вносител на TV HITACHI.

Вижте свободните позиции на ЗОРА-М.М.С. ООД

Филбо ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Филбо Варна предлага комплексно обзавеждане с ВиК материали вече 25 години! Фирма „Филбо” ЕООД – Варна е създадена през 1992г. с основен предмет на дейност комплексно оборудване с ВиК материали. Като производител, вносител и търговец на широка гама качествени изделия, ние се стремим да задоволим индивидуалните нужди на нашите клиенти и да съдействаме за отстраняването на проблемите с точните продукти.

Вижте свободните позиции на Филбо ЕООД



Свързани новини