11 Август, 2018 23:34 2 187 0

Човекът, който създаде рап видео, за да кандидатсва за работа

  • рап-
  • работа-
  • кандидатстване

Когато се кандидатства за работа, трябва да се направи нещо, чрез което да се отличи човек от останалите. Чейс Зрийт може да е първият човек, който направи рап видео, за да кандидатства за работа във фирма.

Чейс е писател на реклами и ако искал да работи по рекламата на Спрайт в компанията „Уейден+Кенеди”, той знаел, че трябвало да изпъкне сред останалите кандидатстващи. За да докаже, че е най – добрият избор за работата, той написал и записал видео, където рапирал за неговия ентусиазъм за газираната напитка.

Той бил толкова добър във видеото, че му дали работата. Той се присъединил към рекламната агенция в началото на юли.

Чейс не е първият кандидат, който направил смешно и креативно видео, за да се забележи, но качеството на видеото му заслужава възхищения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА