3 Август, 2018 22:03 2 730 7

Готвим бизнес делегация за Израел

  • бтпп-
  • цветан симеонов-
  • израел
Готвим бизнес делегация за Израел - 1
Снимка: БТПП

Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с Камен Минков, търговски съветник на България в Тел Авив, Израел. Припомняме, че СТИВ Тел Авив, бе отличена от БТПП с трета награда в традиционната класация за най-успешни търговско-икономически служби на страната ни зад граница.

Основна тема на срещата бе подготвянето на бизнес посещение на български фирми в Израел. То е в продължение на визитата от 2017 г., осъществена от БТПП.

Във фокуса на тазгодишните срещи ще бъдат секторите: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, химическа промишленост.

Очаква се пътуването да се осъществи през ноември 2018 г. и да включва бизнес форум в Тел Авив, срещи между заинтересовани компании от двете страни, посещения в предприятия и бизнес организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морук

    4 1 Отговор
    Занесете им малко шампоани от рубелата че мн вонят,на морето по вонята разбирам кой автобус разкарва евреи

    Коментиран от #3

  • 2 Иванов

    1 4 Отговор
    Подкрепям. Израелците като ни видят бизнесмените и ще преживеят културен шок, негативен.Дано нашите носят ермолки, белкем ги омилостивят. Аз на бизнесмени, които ще продават България, м. им е...!
  • 3 Иванов

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Морук":

    Турците вонят повече, а руснаците направо смърдят на леш.

    Коментиран от #5

  • 4 Ади ба

    4 3 Отговор
    БГ да прави бизнес с Израел????????Къде се чуло и видяло българин търговец?Нема такова чудо,а още повече да правим търговия с евреи които са майстори на търговията,че те ще измамят нашите още докато седнат на стола
  • 5 Mорук

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    Хеле пак изпотен бай ганьо ,нали гн иванов,

    Коментиран от #6

  • 6 Antymediator

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Mорук":

    Изпери си ушанката и не ръси мозък!
  • 7 Снайперист

    4 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !