2 359 2

Удариха с 5 бона заведение, не спазвало работното време

Удариха с 5 бона заведение, не спазвало работното време
Мария Атанасова

Пловдивско заведение на главната улица, от което често кънти музика из целия район на Джумаята, е било санкционирано с 5000 лева заради неспазване на работното си време, научи TrafficNews. Нарушението е било констатирано през октомври, но делото в Районния съд срещу акта е приключило преди няколко дни.

На 28.10.2017г. около 00:15 часа в обекта била извършена съвместна полицейска проверка, в хода на която било установено, че търговският обект все още работи, обслужват се клиенти и се сервират питиета.

Констатирано било, че тези дейности се осъществяват след изтичане на разрешеното работно време, тъй като издаденото от район „Централен” разрешение за удължаването му било изтекло година по-рано.

Общинските власти глобили с 5000 лева заведението по Наредбата за осигуряване на обществения ред на Община Пловдив . Това е най-малката санкция, предвидена в Наредбата, като максималният й размер е 50 000 лева.

Решението подлежи на обжалване пред Административният съд в 14-дневен срок.

Пловдив / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пародия
  Отговор
  1 13:09  19.08.18
  Една година чакаш съда да потвърди, една година сега ще обжалват, една година ще отлагат (минимум) и изведнъж изтекъл срока на давност. Мила родна картинка, най-големия бой в България трябва да се хвърли на съдиите.
 • sdfg
  Отговор
  2 20:31  19.08.18
  те са си ги избили 100кратно ако всеки ден са бачкали в извънработно време, тия 5к сигурно ги правят за 2 дена

Напиши коментар:


Публикувай