10 Септември, 2018 17:25 2 586 0

Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 става все по-мащабно

  • иец-
  • изложение-
  • copis

От 2 до 4 октомври в Интер Експо Център ще бъдат представени най-актуалните новости в бранша

Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 става все по-мащабно - 1

За седми пореден път Интер Експо Център ще отвори врати за единственото у нас специализирано изложение, фокусирано върху най-новите тенденции и развитието на технологиите в областта на печатните и рекламни комуникации. От 2 до 4 октомври COPIS 2018 ще бъде не само територия за представяне на иновациите в сектора, но и среда за разширяване на бизнеса. Форумът се разраства с устойчиви темпове с всяка изминала година и несъмнено се утвърждава като ключов за региона. С това COPIS привлича професионалисти от областта на рекламния бизнес и предприемачи от страната и цяла Югоизточна Европа, заемайки ролята на пресечна точка на най-успешните компании.

Наред с високото ниво на фирмите-участници, седмото издание на COPIS обещава да бъде още по-мащабно и ярко. Тенденция при фирмите за широкоформатен печат на текстил е да се насочват към изложбените зали, посветени на този сегмент. Така събитието разгръща в по-голяма степен потенциала си и позволява представянето на по-голямо разнообразие от новости, свързани с материали, техники и технологии от сферата на рекламата и печата.Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 става все по-мащабно

Към момента над 120 директни изложители са заявили участие, като над 20% от тях са чуждестранни. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай. В рамките на COPIS те ще запознаят посетителите с качествен иновативен печат върху всевъзможни повърхности, новости в софтуерната автоматизация, в сферата на полиграфията, както и с актуалните нововъведения при широкоформатния дигитален печат. И през тази година акцент остава неговото приложение в областта на текстилната индустрия. На изложението ще бъде представена още все по-богатата гама от възможности на машините за рязане и допълнителна обработка. А на всички фирми, целящи по-успешно налагане на своята идентичност и своя бизнес, форумът ще предложи разнообразни решения от високотехнологични и елегантни подаръчни и опаковъчни аксесоари.

От 2 до 4 октомври COPIS отново ще привлече в Интер Експо Център професионалисти и хора с иновативно мислене, създавайки платформа за разширяване на бизнеса и представяне на най-модерните технологии в областта на търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. По-високото качество на продукцията, пълният контрол над процеса в реално време, увеличаването на производителността и скоростта при намаляващ разход на консумативи и постигането на по-ниска крайна цена на продукта, са само част от тенденциите в развитието на технологиите. Пълната и пъстра палитра в растежа на един от най-динамичните сектори очаква своите посетители на седмото, по-богато изложение COPIS.

За първи път, паралелно с изложението, на обща площ от 10 000 кв. м., ще се проведе и TMT Експо – събитието, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copi-s.com, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА