11 Септември, 2018 11:21 2 743 0

Офроуд и адреналин в кръвта ни очакват от 26 до 29 септември

  • иец-
  • изложение-
  • риболов-
  • лов

Изложението „Наслука-лов, риболов, спорт“ ще „превземе“ отново залите на Интер Експо Център

Офроуд и адреналин в кръвта ни очакват от 26 до 29 септември - 1

За някои офроудът е изживяване, за други адреналин, за трети е начин на придвижване. Много хора го приемат и като начин на живот. Независимо от кой тип сме, едно е сигурно – офроуд звярът ни трябва да бъде надеждно оборудван и грижливо подготвен за тежките „изпитания“ по пресечените пътища, които ни предстоят.

В търсене на нужните компоненти, впечатляващи возила и нужното ни къмпинг оборудване за живота извън асфалтираните пътища, и през тази година ще се впуснем в интригуващо приключение, посещавайки изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“. Събитието ще се проведе от 26 до 29 септември в Интер Експо Център, събирайки любителите на лова, природата и адреналина.

В търсене на най-доброто

Трудно бихме си представили да се отправим на пътешествие по калните и непредсказуеми горски пътища без „Звярът“ ни да има лебедка, нали? Посетителите на „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2018 ще могат да избират между многобройните предложения за джипове и ATV-та на Пауър Уинч България. Компанията предлага и многообразие от въздушни блокажи и аксесоари за офроуд.

Разбира се, трябва да осигурим на машината си и най-добрите гуми. Тях ще можем да открием на щанда на Агрина ЕООД, специализирана в предлагането и предлагането на гуми, джанти и аксесоари за офроуд. С изключителните си предложения се включва и OFFROADSHOP.BG, предлагайки цялостно офроуд оборудване за автомобила и пълна екипировка за любителите на природата и екстремните преживявания.

Офроуд и адреналин в кръвта ни очакват от 26 до 29 септември

Под прожекторите застава и един от гвоздеите на изложението. Професионалистите от Mercedes-Benz ще представят Звяра – умопомрачаващата си Х-класа. Пикапът притежава убедителна здравина и се отличава със своята надеждност. Може да превозва над 1000 кг и да тегли ремарке до 3500 кг. А офроуд възможностите му... Пресечените терени стават достижими благодарение на последните технологии. Пикапът преодолява стръмни наклони, а пътният му просвет е до 222 мм. Не звучи ли яко? В допълнение на всичко това на „Наслука - лов, риболов, спорт“ KayakShop ще предложи каяците си с MirageDrive система за задвижване.

Домът на къмпингарите

„Изложението ежегодно е предпочитано от всички любители на къмпинга, защото тук откриват точно това, което търсят“, споделяха посетители през миналогодишното издание. На приключенците тази година Аутдор Трейдинг ще предложи сгъваеми палатки, мобилни бали и разнообразно оборудване. С богатото си портфолио се включва EXTREME SPORT.

И тъй като е съвсем логично за всеки къмпингар и любител на природата да бъде подготвен за всяка ситуация, фирма ЧУНЧЕ ще предложи ножове от най-професионално ниво. Ценителите на ръчната изработка ще имат възможност да избират от елегантните изпълнения на Ego Knives. Разбира се, Andonov knives също се включва с неповторимите си изделия.

Изложението „Наслука - лов, риболов, спорт“ ще събере и любителите на лова и риболова. Отново ще бъде организирана и традиционната Международна киноложка изложба.

Събитието, на което офроудърите откриват качествени предложения, ловците и риболовците – разнообразие от оръжие, въдици и разнообразни приспособления, а любителите на спорта и природата – нужна екипировка, ще разкрие потенциала си от 26 до 29 септември. В Интер Експо Център. Всичко за „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2018 ще откриете и на iec.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА