16 Септември, 2018 11:05 7 644 21

Албания с първа национална авиокомпания (ВИДЕО)

  • air albania-
  • turkish airlines-
  • авиокомпания

Air Albania е първата национална авиокомпания на Албания. На 15 септември извърши първия си полет от Тирана до Истанбул с 80 ученици-отличници и редица високопоставени държавни лица. Турският град не е случайно избрана дестинация за първия полет. Air Albania е основана в партньорство с турския национален превозвач Turkish Airlines. Новината за джойнт венчърът между двете беше обявена на 12 септември. Компанията ще работи в сферата на пътническите и товарни превози.

Авиокомпанията е заложила на самолети Airbus A320 и A330. Първоначално ще извършва полети до Истанбул, Рим и Лондон. След това ще бъдат включени дестинации като Брюксел, Атина, Милано, Мюнхен, Барселона. В края на годината ще бъде разкрита и дестинацията Тирана-Ню Йорк.

Печелившият ход според Air Albania е комбинация от по-достъпни ценово билети, но в същото време и гарантирано високо качество в икономична класа. Бизнес класата ще предлага много повече удобства, отколкото се очаква. Във всички класи топлата храна ще се предлага безплатно, както и няма да липсва богат асортимент от безалкохолни и алкохолни напитки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д Колев

    40 6 Отговор
    Кога ще ги стигнем... албанците.

    Коментиран от #8, #18

  • 2 Отговор

    8 5 Отговор
    Когато албанците стигнат американците!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Географ

    9 1 Отговор
    Мдаааа

    Коментиран от #4

  • 4 волен сидеров

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Географ":

    аххх -голям смях
  • 5 BoBo

    3 0 Отговор
    Като гледам какъв съм инженер ми става ясно какви са ...
  • 6 Географ

    12 0 Отговор
    Браво "Факти.бг" след забележката ми сте редактирали статията! Но защо прекрасният ви модератор е изтрил коментара ми?

    Коментиран от #12

  • 7 кравар

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Отговор":

    Че какво има да ги стигат краварите , те ги задминаха.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кръст

    1 1 Отговор
    Стратегическа дълбочина в действие - инвестираш там където ти е сърцето и Аллах Акбар А300 А320.
  • 10 Свръхестествено

    6 3 Отговор
    Какви то глупости да дрънка те Албанци те ни надминават вече по много неща
  • 11 сори сорос

    18 4 Отговор
    А при нас лошите комунисти пуснаха първата редовна въздушна линия София-Бургас още през 1947 г. И през 1948 откриват първата редовна международна линия София-Белград-Будапеща-Прага.Първата гадна комунистическа Авиокомпания „Български въздушни линии ТАБСО“е дружество между СССР и България и започва работа от 1949. Съветската страна трябвало да осигурява самолети, резервни части, оборудване и наземна техника, а българската страна да обезпечи летища, сгради, персонал и т.н ( е, на тва му се вика обир и окупация)....През 1968 България изкупува дела на Съветския съюз в ТАБСО и активите на смесеното дружество стават изключителна собственост на българската държава. Дружеството е преименувано на „Българска гражданска авиация Балкан“ (БГА Балкан).....Ноо, през 1999 в годините на добрата демокрация е продадено от красивия соросоид И.Костов на израелската фирма „Зееви Груп“ за 150 000 долара - колкото струва луксозен апартамент в София, в това число всички активи. Вместо да инвестират, съгласно договора „Зееви Груп“ разпродават недвижимото имущество и водят „Балкан“ към фалит. 2002 закриват „Балкан“ поради несъстоятелност.....Мръсни гадни комунисти - прее*аха ни държавата!!

    Коментиран от #20

  • 12 BoBo

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Географ":

    Те хубаво са си коригирали грешките благодарение на нашите забележки , но защо трият коментари? На моя са оставили само половината от първото ми изречение :) Явно нямат щат за редактори, коректори, но в замяна на това цензори колкото щеш, денонощно са на пост.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "СВЕТЕЦА":

    Първо напиши ние с кого ще се сравняваме, а албанците не ги мисли.
  • 16 kkk

    2 0 Отговор
    Това си остава единстевеният ефективен начин за повишаване на броя туристи в една държава - за справка Дубай. А и видяхме ефекта от евтините билети в София и как се напълни в чужденци. Но нашите министри друго си знаят и упорито наливат милиони всяка година в чужди медии за реклама, а и как да е друго яче, щом после ги канят на връчването на Оскарите...
  • 17 ALEX

    4 4 Отговор
    До всички, които мислят, че албанците са по добре, и кога щели сме да ги стигнем..... . Ще кажа да отидат в Албания да поседят известно време да пообиколят малко из страната им и тогава да пишат глупости! Албания е много по мизерна и зле от България! Заплатите са по- ниски и въобще не са по добре от нас към днешна дата! Имат хубави и развити места- да, но като цяло са доста по изистанали от нас и по БВП, И по инвстиции, ….
  • 18 Созопол

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Д Колев":

    Когато изпратим за Мадагаскар циганите, евреите и сви*ите от парламента и когато затворим границите за мигранти. Ето тогава ще се оправи!
  • 19 Димитър

    5 0 Отговор
    Когато ние имахме национална авиокомпания ,в албания още нямаха асфалтирани пътища и половината страна беше без ток! Днес благодарение на 30 години демокрация, свобода, сдс, бсп, герб и прочие национални предатели дишаме праха на всички в континентална европа, и половин африка!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 сори сорос

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "съжалявам комунде":

    На всеки му е ясно, че Костов е бил комунист, както и половината от партията на СДС и ГЕРБ. Но, не можете да се светнете, ЗАЩО от Запад работят с гадните комунисти, след като много добре знаят за това. Защо нито от САЩ, нито от Германия или Сорос НЕ пожеха да се извърши лустрация в България?!...Но виж, когато пожелаят могат да правят гей-паради или затварят ядрените реактори, АЕЦ, газови потоци.