18 Октомври, 2018 17:36 1 110 3

Обучение в България и обучение в чужбина – комбинацията напълно възможна

  • образование-
  • обучение-
  • българия-
  • чужбина

На 27.10 в хотел “Intercontinental” се открива Европейско училищно изложение

Обучение в България и обучение в чужбина – комбинацията напълно възможна - 1

Консултантска къщa Дарби e с 23-годишен опит и събира специалисти за образование в чужбина да представят на всеки родител с деца на възраст между 6 и 16 г. знания и опит как да се ориентират в разнообразието от възможности на учебни програми и училища. Как да изберат училище за предучилищна възраст, първи, пети или седми клас. Амбицията на организаторите е да покаже положителни практики чрез семинари и да запознае семействата как да инвестират в качествено образование, как да подготвят децата си за откриване на техните таланти и как да ги мотивират в образователния процес, за да разгърнат своя потенциал.

Консултантската къща е изградила цялостна стратегия, чрез своите многообразни партньорства за менторство и подбор, заедно с умели комбинации от курсове, да помага в развитието на всяко дете, според интереси, възможности и стратегическо планиране:

* За най-малките от 6-годишна възраст представяме нагледно дадено училище, организираме посещение на място, лични срещи и да ви помагаме в избора. Така едно от най-трудните решения, а именно къде да учи първокласника, ако е с един правилен подбор става лесно.

* За седмокласниците, които искат да учат и да пробват сили не само по заложените стандарти в нашата образователна система, предлагаме варианти с училища в България и с училище по изцяло английска образователна система , или възможност за обучение извън пределите на нашата страна.

* Ученици в осми, девети или десети клас могат да сменят образователната система в чужбина или България, за да се концентрират в областта на интересите си.

* За всички, които се стремят да научат даден чужд език, да имат правилно произношение, да четат и пишат на него, да го проговорят лесно и без затруднения, предлагаме две възможности, които взаимно се допълват. Едната е да започнат курсове в езиков център Дарби, защото резултатите на нашите специалисти са достатъчно обяснение. След това да надградят знанията си, като заминат на езикова програма или ваканция в чужбина, за да могат да учат език на място, да попаднат в една мултинационална среда, да научат специфични неща за местната култура и да разгледат забележителности.

* За онези, които завършват средното си образование и са решили да продължат с висше, нашите консултанти ще дадат най-добрите предложения за университети, световни класации, срокове и процедури за записване.

Посетете форум „Европейско училищно изложение” , за да разработим стратегия , която може да е в помощ на всяко едно дете, независимо от възрастта и образователните му желанията. Ще имате възможност да посетите безплатни лекции на образователна тематика. Доверете ни се, за да извървим заедно този път на знанието! Срещнете се с нас на живо на 27 октомври в хотел “InterContinental”, посетете голямото Европейско училищно изложение! Очакваме ви, вход свободен с предварителна регистрация на darbi.eu.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    1 0 Отговор
    Добра реклама! Обърках я за статия.
  • 2 Варвара

    0 0 Отговор
    Хубаво е, че има такива възможности. Така родителите успяват да се ориентират възможно най-добре за бъдещето на децата. А в днешния свят - пътища много, как да избереш най-правилния....
  • 3 Христов

    0 0 Отговор
    Синът ми замина с помощта на DARBI да учи в Манчестър, много съм доволен от вниманието, което получихме. Поздравления за усилията и перспективите, които дават.