1 143 7

Международно признат МЛМ бизнес модел стъпва за първи път в България

Търговски семинар ще представи здравословните продукти, базирани на дървото Моринга и световно наложения успешен МЛМ бизнес модел на ZIJA

Международно признат МЛМ бизнес модел стъпва за първи път в България
Антония Стефанова

В събота 03 ноември в София ще се проведе семинарът „Моринга - изкуството да живеем без ограничения“. Това е първото официално представяне в България на международната компания за здравословни продукти ZIJA International.

Основана през 2005 г. от Кен Брайлсфорд ZIJA International следва визията, че по-добрият живот е напълно постижим – с правилната комбинация от качествени продукти, усилия и постоянство. Пионер в сферата на хранителните добавки, наричан "баща на билковото капсулиране", Кен Брайлсфорд започва да изследва "чудотворно дърво", познато още като "най-богатото на хранителни вещества растение, откривано някога“. Компанията произвежда течни хранителни добавки и натурални енергийни напитки и разработва програми за регулиране на теглото, както и линия продукти за грижа за кожата. Всеки от продуктите на ZIJA съдържа над 90 витамини, минерали, жизненоважни протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества, част от състава на Моринга.

Моринга (дървото на живота) е уникално растение, което се прилага в лечението на много заболявания. То има способността да задържа голямо количество вода в тъканите си и по този начин остава хидратирано при сухи условия. Според някои изследователи това растение е спасило живота на повече хора в страните от третия свят, отколкото всеки друг.

Базирани на Моринга, продуктите на ZIJA помагат подхранването на организма с невероятна комбинация от витамини, минерали, жизнени протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества. ZIJA използва всички най-полезни части от дървото - листата, семената и плодовете. Резултатът е линия от висококачествени хранителни продукти.

От своето основаване през 2005 г. ZIJA разширява непрестанно своята продуктова гама, която днес се състои от четири линии: Core Moringa Supplements, Améo Essential Oils, GenM Personal Care и Ripstix Fitness Supplements. Всички уникални и здравословни продукти, както и бизнес възможностите, които ZIJA предлага, променят ежедневно живота на хиляди хора из целия свят. Днес ZIJA развива своята дейност в повече от 50 държави.

Фирмената култура на ZIJA „Живот без ограничения“ е базирана на идеята за здравословно хранене, личностно развитие, финансова свобода и активен начин на живот. Тя дава посока на начина, по който всеки от глобално семейство от независими дистрибутори разпространява посланието на ZIJA всеки ден.

Семинарът в София ще бъде воден от Ирис Артзи - Официален представител на ZIJA в Израел и Софи Зилман - Изпълнителен директор на ZIJA за европейския пазар.

Събитието е ориентирано към хора, които искат да подобрят начина си на живот използвайки уникалната здравословна комбинация на ZIJA. Моринга е една от суперхраните, които набират все по-голяма популярност - 92 хранителни вещества, 46 антиоксиданти, 36 противовъзпалителни вещества и 20 аминокиселини. Моринга подсилва имунната система, понижава нивата на холестерол, подобрява храносмилането и влияе положително върху състоянието на кожата и косата.

На семинарът „Моринга - изкуството да живеем без ограничения“ ще бъде и представен бизнес моделът на ZIJA, който дава възможност за финансова свобода, генериране на пасивен доход или стартиране на собствен бизнес без първоначална инвестиция.

Повече за Събитието във Facebook

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Киро
  Отговор
  1 15:26  29.10.18
  Колеги прехвърляме ли го???

  Коментиран от #2, #4

 • Morgoth
  Отговор
  2 16:10  29.10.18

  До коментар #1 от "Киро":

  Не, по-скоро трябва да вкараме малко хейт. МЛМ като цяло значи подлъгване на разни хора, че ще спечелят много пари, а след време ще станат шефчета, които само ще се разхождат по семинари. МЛМ е чиста проба пирамида в която обаче не залагаш парите, а труда си.
 • Пешо
  Отговор
  3 19:53  29.10.18
  МЛМ - поредната измама стъпи в България.
 • Гост
  Отговор
  4 22:03  29.10.18

  До коментар #1 от "Киро":

  По-скоро го преместваме :)
 • Турист
  Отговор
  5 23:33  29.10.18
  Въх , пак ще почнат да ме тормозят за представяне у нас. Само че вече отказвам без проблем. Пък и на кого му трябва нещо на десетина цена.
 • от опит
  Отговор
  6 23:24  31.10.18
  МЛМ=пирамида
 • Весела
  Отговор
  7 18:42  04.12.18
  МЛМ или Мулти Левъл Маркетинг системата е един от най-добре развиващите се бизнес модели в света! Всъщност всичко в търговията е подобно - от цената на крайния продукт винаги печели някой по веригата. Единствената разлика е, че тук стоката пращясва по стелажите в магазините, а я получаваш директно от човек, който може да ти обясни повече за нея. Но ... важното е да се хейтва ....

Напиши коментар:


Публикувай