493 2

Автентичният вкус на хляба с иновативни формули на живо в София

Вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба

Антония Симеонова

Запазването на автентичните вкусове и прилагането на иновативни продукти и технологии добавя е първостепенно значение за хлебoпроизводството и сладкарството. Затова вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба и десертите. И през тази година, от 7 до 10 ноември, събитието ще събере представителите на бизнеса в Интер Експо Център.

Вкусни изделия с елементи от фолклорната традиция на българина, но в същото време иновации в бързоразвиващата се хранително-вкусова промишленост ще представи

Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии. Специално място е отредено на хляба и хлебните изделия, семената и зеленчуковитепродукти, а присъстващите ще открият новите продукти в асортимента на хлебозаводите. На вниманието на посетителите ще бъде млечната питка Brioche както и бургер-питка с въздушна текстура.

Иновативните формули

Иновативни формули успешно се влагат в хранителната индустрия. Присъстващите ще открият пълномаслено соево брашно, което предизвиква отпускане на глутена, повишава обема и удължава свежестта на хляба. Фирмите ще предлагат и производството на екстракти от хранителни продукти и супер храни – пшенични фибри, ябълкови фибри, арония на прах и капсули.

25-отото издание на БУЛПЕК се организира от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и Интер Експо Център с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“. От 7 до 10 ноември водещите български хлебопроизводители, хлебозаводи и производители на макаронени изделия ще участват на БУЛПЕК. Бизнесът ще открие модерни и високтехнологични машини за подобряване работата на индустрията, допълнително оборудване и инструменти за сладкарството и хлебопроизводството, както и натурални добавки и адитиви

Изложение БУЛПЕК се провежда паралелно с водещите в България и сред най-значимите в Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ.

Българският бизнес в хранително-вкусовия и хорека сектора се среща с колеги от всички континенти. Цветът на индустрията показва своите най-добри и успешни продукти, съревновава се, конкурира се, за да може потребителят да се наслади на все по-добри и здравословни храни. В изложенията ще участват 500 български и чуждестранни компании.

Повече информация за новите продукти и програмата на food-exhibitions.bg.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ХайСикТир
    Отговор
    1 16:26  06.11.18
    Автентично казват на безвкусен боклук със турски набухватели... То и брашното е под всякаква критика за качество!
  • Прабабите
    Отговор
    2 19:34  06.11.18
    Ни са правили Мая за хляб от царевично брашно и хмел. Хлябът е съхраняван в нощви и е бил свеж цяла седмица! Това което ни продават сега е всичко друго, но не хляб с много редки изключения, доближаващи се до истинския хляб, особено по трайност и ронливост

Напиши коментар:


Публикувай