6 Ноември, 2018 12:35 2 125 2

Автентичният вкус на хляба с иновативни формули на живо в София

  • иец-
  • изложение-
  • хляб-
  • месомания

Вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба

Автентичният вкус на хляба с иновативни формули на живо в София - 1

Запазването на автентичните вкусове и прилагането на иновативни продукти и технологии добавя е първостепенно значение за хлебoпроизводството и сладкарството. Затова вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя модерен стил към традиционния вкус на хляба и десертите. И през тази година, от 7 до 10 ноември, събитието ще събере представителите на бизнеса в Интер Експо Център.

Вкусни изделия с елементи от фолклорната традиция на българина, но в същото време иновации в бързоразвиващата се хранително-вкусова промишленост ще представи

Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии. Специално място е отредено на хляба и хлебните изделия, семената и зеленчуковитепродукти, а присъстващите ще открият новите продукти в асортимента на хлебозаводите. На вниманието на посетителите ще бъде млечната питка Brioche както и бургер-питка с въздушна текстура.

Иновативните формули

Иновативни формули успешно се влагат в хранителната индустрия. Присъстващите ще открият пълномаслено соево брашно, което предизвиква отпускане на глутена, повишава обема и удължава свежестта на хляба. Фирмите ще предлагат и производството на екстракти от хранителни продукти и супер храни – пшенични фибри, ябълкови фибри, арония на прах и капсули.

25-отото издание на БУЛПЕК се организира от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и Интер Експо Център с подкрепата на Държавен фонд „Земеделие“. От 7 до 10 ноември водещите български хлебопроизводители, хлебозаводи и производители на макаронени изделия ще участват на БУЛПЕК. Бизнесът ще открие модерни и високтехнологични машини за подобряване работата на индустрията, допълнително оборудване и инструменти за сладкарството и хлебопроизводството, както и натурални добавки и адитиви

Изложение БУЛПЕК се провежда паралелно с водещите в България и сред най-значимите в Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовия и хорека сектора

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ.

Българският бизнес в хранително-вкусовия и хорека сектора се среща с колеги от всички континенти. Цветът на индустрията показва своите най-добри и успешни продукти, съревновава се, конкурира се, за да може потребителят да се наслади на все по-добри и здравословни храни. В изложенията ще участват 500 български и чуждестранни компании.

Повече информация за новите продукти и програмата на food-exhibitions.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХайСикТир

    4 0 Отговор
    Автентично казват на безвкусен боклук със турски набухватели... То и брашното е под всякаква критика за качество!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.