5 Февруари, 2019 15:35 2 218 0

Технологиите за пречистване на води в хранителнo-вкусовата индустрия

  • иец-
  • изложение-
  • води-
  • технологии

WATER TECH EXPO 2019 от 6 до 8 март представя работещи решения на водещи световни марки

Технологиите за пречистване на води в хранителнo-вкусовата индустрия - 1

Водещи технологии за пречистване на водите в хранително-вкусовата индустрия ще открият посетителите от 6 до 8 март на WATER TECH EXPO 2019 в Интер Експо Център, София. На 13-ото издание на водещото в България международно изложение за водния сектор ще бъдат представени системи за пречистване на питейни и отпадни води.

Във фокуса на WATER TECH EXPO тази година са продуктите и технологиите за третиране на води в индустриалните сектори. Сред тях ключово място заемат технологиите за пречистване на водите в хранително-вкусовия бранш и животновъдството.

За първи път в изложението ще се включи италианската компания WAM GROUP, позната в България като световен лидер в сектора на строителството. На WATER TECH EXPO тя ще предложи водещите си решения в пречистване на отпадниводи. Системите за решения в животновъдството, преработката на плодове и зеленчуци, в хранителната, кетъринг и питейната индустрия са изключително важни. Бизнесът от сферата на селското стопанство ще може да научи повече за машина, която обработва утайката от животновъдните дейности. Тя сепарира сухите от твърдите частици и ги превръща в оборска тор, като ги прави лесни за транспортиране, съобщи Петко Стоянов, представител на WAM GROUP в България.Сред предложенията за бизнеса ще бъдат и системи за филтрация, дезинфекция и окисляване, измерване, почистващи и хигиенни машини.

Решенията за пречистване на отпадъчни води от България и чужбина

WATER TECH EXPO представя решения за пречистване на отпадните води във всички сфери на индустрията- енергетика, хранително-вкусова, фармацевтична, текстилна индустрия, селско стопанство и напояване, строителство, химическа и миннодобивна промишленост.

Водещи марки в решенията за водния сектор от България, Румъния, Хърватия, Италия, Австрия, Германия ще предложат нови и успешни продукти и системи. Сред тях са чуждестранните Herrenknecht, Steinzeug Keramo, Tiroler Rohre, Protok, Prominent.

Водещите решения при добив на вода, снабдяване с питейна вода, пречистване на отпадни води, защита на подземни води ще видят посетителите. Модерните тунелни системи за проектиране, изграждане, транспорт, монтаж и демонтаж също намират място на изложението. За всяка компания в сектора бизнесът предлага и най-добрия ГИС софтуер.

В WATER TECH EXPO се включват и водещите български компании в пречистването на питейни и отпадни водикато Алмекс БГ, Акваком Електроникс, Прайм инженеринг, ЕнвироХеми.

Те представят и решения на редица други водещи световни марки в управлението на водите. Продукти на лидерите в индустриалното пречистване на водите IWAKI Pumps, Robushi, Flygt, на помпи за всички сфери в управлението на водите Grundfos, Xylem, решения за филтрация и почистване на утайки на Leopold, Filtration Group, озонови и UV системи от Wedeco. Някои от българските фирми са представители на най-бързо развиващите се компании за оптични сензори в процеса по управлението на водите.

Изложението ще акцентира върху технологичния напредък за развитието на сектора. Новите модерни решения от цял свят ще бъдат притегателна сила, за да се подобри управлението на водните ресурси и в България.На 6 март ще се проведе иутвърдената конференция БУЛАКВА, организирана от Българската асоциация по водите(БАВ). Конференцията ще обхване промените в европейското законодателство във водния сектор. На 7 март БАВ организира и техническа среща по европейския проект WATenERgy CYCLE.

За първи път през 2019 г WATER TECH EXPO ще се провежда паралелно с международното изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което от 6 до 9 март ще обедини темите жилищно, офис и индустриално строителство, строителство на сгради с обществено значение, хотелски комплекси. По същото време ще протече и единственото в България изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO.

Всички актуални новини за WATER TECH EXPO може да проследите на watertech.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА