25 Февруари, 2019 16:15 2 659 1

Как да открием бързо течовете при хидроизолациите

  • иец-
  • изложение-
  • теч

Помпени системи с вградена интелигентност са модерно решение за битово и промишлено водоснабдяване

Как да открием бързо течовете при хидроизолациите - 1

Разнообразие от решения за всички сфери на индустрията ще открие бизнесът на предстоящото изложение WATER TECH EXPO 2019 от 6 до 8 март в Интер Експо Център. На международната платформа за водния сектор у нас професионалната публика ще види работещи решения за строителството.

На посетителите ще бъде демонстриран електроискров дефектоскоп. Уредът открива течове и дефекти в хидроизолационните покрития на покриви, резервоари, басейни. Професионалистите определят функцията му като незаменима при дейности на строителни обекти и в сгради, защото отстранява причината за теч.

Водещата световна марка HERZ ще предложи машина, заваряваща автоматично с горещ въздух полимерни хидроизолационни платна. С иновативната си конструкция тя съчетава удобството за работа на малките автомати и високата производителност на големите заваръчни машини. На изложението индустрията ще открие и помпи и помпени системи за битово и промишлено водоснабдяване.

До 70% по-ниски разходи за енергия

Първата в света помпена система за отпадъчни води с вградена интелигентност ще бъде сред предложенията на WATER TECH EXPO. Напълно интегрирана, тя предлага съчетание между софтуерни функции и най-съвременен хардуер. Водещата на пазара технология N-работно колело осигурява висока ефективност и работа без задръстване. Помпената система Flygt на световния лидер в помпените системи Xylem е подходяща за изпомпване на всички видове отпадъчни води и спестява до 70% от разходите за енергия. Технологията предлага ефективното управление на активите – резервните наличности могат да бъдат намалени с до 80%.

Помпите на LOWARA – Италия, също ще бъдат сред технологичните нововъдения на изложението. Машините използват двигател от най-висок клас и разполагат с вградена интелигентна система за управление на няколко помпи едновременно.

Непрекъсната работа без химикали

За нуждите на фармацията, медицината, производството на козметични продукти, машиностроенето на WATER TECH EXPO ще заработи инсталация за електродейонизация за производство на ултрачиста вода. Тя действа в постоянен режим на работа без използване на химикали и консумативи. Тя работи с контролер с цветен сензорен дисплей - Siemens SIMATIC. Електродейонизацията е екологичен, компактен и икономически издържан метод за получаване на висококачествена вода.

Тръбопровод с дължина над 1500 м в една стъпка

Технологията Direct Pipe® на Herrenknecht изгражда тръбопровод само в една стъпка. Тя дава възможност за инсталиране на тръбопроводи във всякакъв вид почви и геология. Този метод съчетава предимствата на микротунелирането и HDD технологията и позволява бързо и високоикономично инсталиране на тръбопроводи с дължина над 1500 м.

Представен ще бъде и уеб базиран ГИС софтуер с разнообразие от специализирани модули. Многообразие от решения за хранително-вкусовата индустрия допълва широката гама продукти на WATER TECH EXPO. Компактна инсталация за предварително механично третиране на отпадъчни води на италианската марка WAMGROUP пречиства водата още в канализацията. Компанията предлага системи за пречистване на води в селското стопанство и хранително-вкусовия бранш.

Дозиращи помпи срещу бактерии за Легионела в училище

За обществения сектор хотели, училища, детски градини, спортни центрове, болници от изключителна полза са дозиращи помпи в борба с бактериите. Система от дозиращи помпи автоматично пречиства водата от бактериални видове от рода „Легионела“, при която модул за комуникация изпраща мобилни текстови съобщение с резултатите.

Специалистите ще открият още системи за филтрация, за дезинфекция и окисляване, за измерване, почистващи и хигиенни машини. Водещи марки в решенията за водния сектор от България, Румъния, Хърватия, Италия, Австрия, Германия ще предложат над 160 нови и успешни продукти и системи.

За първи път през 2019 г WATER TECH EXPO ще се проведе паралелно с международното изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което от 6 до 9 март ще обедини темите жилищно, офис и индустриално строителство, строителство на сгради с обществено значение, хотелски комплекси. По същото време ще протече и единственото в България изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO.

Всички актуални новини за WATER TECH EXPO може да проследите на watersofia.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Firebg

    0 0 Отговор
    Благодаря за полезната информация!