24 Април, 2019 15:25 1 178 1

Иновативните дентални продукти и доброто здраве

  • иец-
  • изложение-
  • дентална медицина

Успоредно с БУЛДЕНТАЛ стартира издание N:1 на „ДЕРМА & ЕСТЕТИКА“

Иновативните дентални продукти и доброто здраве - 1

Използването на продукти с високо качество в денталната медицина е в пряка връзка с лечението, доброто здраве и подсигуряването на правилните процеси в тялото. Денталната медицина може да бъде мощният инструмент за оформяне на правилните естетически характеристики, които са с основно значение за добрия тонус и самочувствие.

Всички тези обстоятелства са и причината денталните специалисти да се събират ежегодно на професионалната си платформа - БУЛДЕНТАЛ. В Интер Експо Център от 15 до 17 май 2019г. ще бъде разкрит потенциалът на модерните технологии и иновациите, ще бъде представен висок клас дентално и зъботехническо оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. В БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 ще се включат повече от 220 изложители от България, Германия, Португалия, Хърватия, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария. „Близо 70 ще бъдат новите участници спрямо миналогодишното издание“, коментират организаторите. За първи път ще се проведе и ДЕРМА & ЕСТЕТИКА – тематика, фокусирана върху дерматологията и естетичната медицина. Посетителите ще се запознаят с продуктите на повече от 980 бранда. Предимствата и приложенията на повече от 280 иновации ще бъдат демонстрирани пред близо 13 500 души.

Дентални импланти и лазерни технологии

За нуждите на денталната медицина БУЛДЕНТАЛ е мястото, на което специалистите научават за новостите при денталните импланти и имплантни системи, новостите в зъболечението, зъботехниката, оралната хигиена и денталните материали, отговарящи на съвременните клинични и анатомични предизвикателства. Продуктите съчетават механични и биологични свойства с най-съвременните материали и предлагат широки възможности за използване в различни и сложни клинични случаи.

Централно място заемат нововъведенията при лазерните технологии. Сред тях са многофункционални уреди, диодни лазери за мекотъканна хирургия и аблация, ендодеконтаминация, закрит кюретаж на джобове, избелване на зъби и терапия.

Основно във форума е мястото и на ендодонтията. На БУЛДЕНТАЛ се демонстрират най-модерното дентално оборудване, аспирационни системи, компресори, дентални микроскопи, системи за хигиена и пречистване на водата, юнити за дентално лечение и микромотори.

Профилактиката, приоритетите в здравеопазването и съпътстващата програма

Съпътстващата програма е сред най-ценните особености на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. През тази година тя ще бъде изпълнена с конференции, форуми, презентации и демонстрации. Профилактичните, диагностичните и лечебните подходи са фокус на Втората научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст - приоритети на съвременното здравеопазване“, инициирана от „Академия Кардиология“ и Арбилис. На 16 май ще се проведе семинарът „Предизвикателства пред пациентите с пулмонална артериална хипертония“, организирано от Българското общество на пациентите с пулмонална хипертония (БОППХ). В рамките на събитието лекари, пациенти и журналисти ще дискутират аспектите на заболяването.

От 15 до 17 май вратите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще бъдат отворени за всички специалисти. Подробна информация за форума ще откриете на bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полска педерутка

    1 1 Отговор
    Чакам да открият изложение за анални консумативи.