1 406 8

Гръцка фирма ще доставя тръбите за газопровода с Гърция

И трите фирми са подали окончателни оферти

Гръцка фирма ще доставя тръбите за газопровода с Гърция

Гръцката компания Corinth Pipeworks Industry S.A. ще доставя тръби за газовата връзка с Гърция, съобщи проектната компания Ай Си Джи Би. Процедурата бе обявена в края на 2017 г. и проведена в две фази -предварителен подбор и подаване на оферти. В първата заявления за участие са подали 11 кандидата, до втора фаза са допуснати трима - Erciyas Celik Boru Sanayi A.S., "Топливо - 2" ЕООД и Corinth Pipeworks Industry S.A., уточнява в. "24 часа".

И трите фирми са подали окончателни оферти. След извършване на детайлна техническа оценка, включително посещения във всяка една от фабриките на участниците, е установено, че техническото предложение на участника Corinth Pipeworks Industry S.A. съответства на техническата спецификация и дори я надгражда, съобщават от Ай Си Джи Би. В хода на процедурата турският холдинг Erciyas Celik Boru Sanayi A.S. се е отказал. Другият участник -"Топливо - 2" ЕООД, е подал техническо предложение, което не покрива в пълна степен изискванията, казват от Ай Си Джи Би.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • аноним
  Отговор
  1 22:33  13.05.19
  Боли ме ПаТкAтA....
 • нтгжо
  Отговор
  2 22:44  13.05.19
  Газ от Гърци, , тръбите ги прави пак Гърция, цената ще определя пак Гърция, какво ще ни пуснат пак ще зависи от Гърция. До тям ли ни докарахте бе? Не щете Южен поток, не щете Турски поток сега пак народа ще се гърчи от новите цени. Нещо за хъба Балкан? ибисамо картите му останаха.

  Коментиран от #4

 • нтгжо
  Отговор
  3 22:45  13.05.19
  Газ от Гърци, , тръбите ги прави пак Гърция, цената ще определя пак Гърция, какво ще ни пуснат пак ще зависи от Гърция. До тям ли ни докарахте бе? Не щете Южен поток, не щете Турски поток сега пак народа ще се гърчи от новите цени. Нещо за хъба Балкан? или само картите му останаха.

  Коментиран от #6


 • Няма проблем
  Отговор
  4 23:02  13.05.19

  До коментар #2 от "нтгжо":

  Тъй като алтернативата е да научим турски, за да страдаме по-безбожно новото турско робство ...
 • ела
  Отговор
  5 23:18  13.05.19
  Защо трябва да се чудваме ,че всичко идва от Гърция.Когато на България бе предложено да бъде един от най важните и по-точно ролята на разпредител (хаб) по Южния поток само от транспортните приходи около 400 милион евро ( на 1 км 1000 куб/м газ тогава бе 1,75 долара ) и около 6000 работни места.Къкво направихме ние по най-долен начин се отказахме и се хваляхме че сме навредили на Русия като послушахме Джон.Маккейн тоя изрод и по късно очаквахме похвала от Брюксел ,че сме се откази и накрая къде останаха Националните интереси на България. ??
 • onq s konq
  Отговор
  6 00:26  14.05.19

  До коментар #3 от "нтгжо":

  Ако заместиш в написаното от теб "Гърция" с "Турция" или "Русия" ефекта няма ли да е СЪЩИЯТ?

  Коментиран от #7

 • Hово двойно робство
  Отговор
  7 01:09  14.05.19

  До коментар #6 от "onq s konq":

  Не, Гърция не е предназначена да ни поробва, Турция и Русия да. И ние обичаме да бъдем роби.

  Коментиран от #8

 • 8 08:06  14.05.19
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай