Last news in Fakti

5 Юни, 2019 15:33 2 011 2

До 15 юни: преференциални цени за участниците в ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение

  • иец-
  • изложение-
  • участие-
  • цени

Форумът ще събере представителите на бранша от 25 до 27 септември в Интер Експо Център

До 15 юни: преференциални цени за участниците в ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение - 1

За втора поредна година представителите на текстилния сектор ще се съберат на изложението ТМТ Експо. От 25 до 27 септември в Интер Експо Център в София форумът ще създаде екосистема за представяне на тенденциите при материалите, машините и технологиите в текстилната индустрия, изграждане на професионални контакти и устойчив бизнес. При регистрация за участие в изложението до 15 юни, компаниите могат да се възползват от специални преференциални цени и условия.

„Още с първото си издание ТМТ Експо се утвърди като ценна платформа“, коментират организаторите. И допълват: „След първото издание интересът към форума е още по-голям“. Амбицията е изложението да се превърне в основен форум в календара със събития на текстилната индустрия в Югоизточна Европа. „Компаниите участници са представители на почти целия спектър от дейности и производства в сектора“, допълват организаторите.

През 2018 г. участници и посетители отчетоха като основна причина за присъствието си факта, че ТМТ Експо обединява целия процес на създаване на текстилни продукти - дизайн, проектиране, кроене, софтуер, CAD/CAM системи, подготовката за производството и технологично производство. На изложението се представят най-модерните решения в текстилната логистика, пресоване и гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен материален поток, осигуряване на качеството, оборудване за пране и химическо чистене.

До 15 юни: преференциални цени за участниците в ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение

Сред иновативните продукти, демонстрирани през 2018 г., бяха машините за производството – автоматични накатанъчни машини, шевни машини, принтери за директен печат на текстил, сублимационни и термотрансферни принтери. Важно място бе отделено и на най-иновативните материали, сред които – smart терморегулиращите прежди с термохромни и фотохромни качества, с контролирана дължина на оцветения участък. Присъстващите откриха мултифункционални платове, текстурирани тъкани и много други.

Симбиозата като път към успеха

Първото издание на ТМТ Експо през 2018 г. доказа, че успехът се крие в симбиозата. Затова и през тази година изложението ще се проведе паралелно с COPIS. Международният форум е единственият в България форум, посветен на рекламните и печатните комуникации. Като един от основните акценти за тазгодишното издание се откроява печатът на текстил.

От 25 до 27 септември изложението ТМТ Експо ще събере представителите на текстилната индустрия от България и чужбина в Интер Експо Център. Подробна информация за условията за участие, ще откриете ТУК.

До 15 юни: преференциални цени за участниците в ТМТ Експо – българското текстилно бизнес изложение


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виждам дядо Григор,

    0 0 Отговор
    Преди 15 години, приблизително. В нов вълнен костюм, тъмно син, на винено- червени ивици. Честито, бай Григоре, нов костюм! А той ми отговори, че не е нов, а от 1939 година! Та така за платовете, с за “ Българска коприна, не искам да пиша.... Щото ще ме налазят бърбинци, млади “ Философи”, за които светът е само сегашно време , и те са ВРъот!
  • 2 И къде е нашия текстил

    0 0 Отговор
    На изложението машини и то не наше производство. А фирмите от бранша даже си нямат свястна камара, която да им защитава като един интереса пред вносителите, да им извоюва отложено плащане и т.н. Преди и коприна се правеше и памучен текстил. Ама като затриха умишлено масовото производство в селското стопанство, логично че ако няма суровина, няма как да произвеждаш.