Last news in Fakti

7 Юни, 2019 15:49 2 218 5

Huawei Bulgaria стана част от КРИБ

  • huawei-
  • криб-
  • българия

Стъпката е част от политиката на китайската компания за прозрачност, откриване и комуникация

Huawei Bulgaria стана част от КРИБ - 1

Българското звено на китайския технологичен гигант Huawei, вече е част от Конференцията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

„За нас тази стъпка е само кредит на доверие и висока чест“, коментира Джейсън Лий, генерален директор на Huawei Technologies Bulgaria.

Компанията майка Huawei се намира в затруднено положение на международната сцена, след като САЩ подеха активна кампания срещу бизнеса на производителя в опит да ограничат използването на китайското оборудване в бъдещите 5G мрежи.

По думите на Лий стъпката по присъединяването на Huawei Bulgaria към КРИБ е част от политиката на компанията за прозрачност, откриване и комуникация с директен контакт с максимален брой партньори и клиенти. „Сътрудничеството с широкото представителство на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България е изпълнено за много бъдещи съвместни успехи“, заяви още Джейсън Лий.

Изпълнителният директор на КРИБ Евгений Иванов заяви, че вярва в благоприятното развитие на съюза в технологичния сектор и устойчивостта на компанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 696

    4 1 Отговор
    Абе не е чак толкова голяма чест , колкото си мислиш!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    1 1 Отговор
    Това КРИБ нещо го раздават през просото. Офис с 5 човека влиза в организация на фирми със стотици или хиляди работници. Колкото и да се напъват Хухавел дадоха фира. На никой не му се рискуват парите за нещо, което, ако някой реши спира да работи. Ако Китай наложи някаква ответна санкция на Гугал, онея като нищо могат да резнат крилцата на всяко Хухавелче за секунда.
  • 5 Свалят си и гащите за пари

    3 1 Отговор
    Винаги сме били дупедавци. Цял свят разбра, че тази фирма ни шпионира и краде, само лакомиите от КРИБ решиха да им вземат паричките и да си затворят очите. САЩ и ЕС няма да им простят това!