12 Юни, 2019 15:53 1 285 0

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли

  • иец-
  • изложение-
  • печат-
  • copis

Печатът на текстил се оформя като един от основните акценти на международия форум през тази година

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли - 1

Преференциални условия за участие. От тази възможност могат да се възползват компаниите от бранша на рекламните и печатните комуникации, заявили участие в международното изложение COPIS до 31 юли.

Единственият бизнес форум в България, който ежегодно обединява професионалистите в печатния и рекламния сектор, ще се проведе от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. Компаниите могат да заявят своето участие и да се запознаят с възможностите за представянето си чрез сайта copi-s.com.

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли

Сред акцентите през тази година се откроява отново печатът на текстил. Авторитетният форум за рекламната и печатната индустрия в Югоизточна Европа ще отвори вратите си и за новостите при дигиталния печат, материалите и консумативите, графичния и пространствения дизайн, сувенири, подаръци, рекламен текстил и визуални комуникации. Сериозен е фокусът и върху управлението на бизнес процесите в условията на съвременните технологични условия. Вниманието ще привлекат и иновативните POS дисплеи, приложими при рекламите в точката на продажба.

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли

Осмото издание на COPIS се очертава като най-мащабното досега и ще се проведе за втори пореден път едновременно с ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. „Изложителите в COPIS ще разположат щандовете си върху площ, надхвърляща 7500 кв.м.“, коментират организаторите. Иновативните технологии и фирмени предложения ще обхванат зали 2, 3 и 4 на Интер Експо Център.

Над 6000 бяха посетителите през 2018 г.

През 2018г. над 6000 професионалисти посетиха изданието, което утвърди COPIS като водещо събитие за сектора в Югоизточна Европа. В него се включиха над 130 директни изложители от България, Германия, Китай, Румъния, Полша, Чехия и Унгария. А изданието през тази година дава заявка за още по-големи мащаби и увеличен интерес както на участници, така и на посетители от България и чужбина.

Подробна информация за COPIS и възможностите за участие в изложението, ще откриете на copi-s.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА