Last news in Fakti

28 Юни, 2019 10:11 3 474 4

Нов проблем с Boeing

  • boeing-
  • проблем-
  • забрана
Нов проблем с Boeing - 1
Снимка: Shutterstock

Нов проблем с модела 737 МАХ на американския авиопроизводител Boeing са регистрирали щатските регулатори. Това означава, че пускането му отново в експлоатация ще се отложи още повече във времето. Моделът беше заземен след две фатални катастрофи със стотици загинали.

Fеdеrаl Аvіаtіоn Аdmіnіѕtrаtіоn (FАА) e идeнтифициpaлa "пoтeнциaлeн pиcĸ" пo вpeмe на тестове в cимyлaтop. До момента се говореше за софтуерен проблем като основна причина за катастрофите на двата самолета.

Наличието на нов проблем и бавната работа по отстраняването на вече съществуващия ще отложи още повече във времето разрешението за летене. Това ще доведе до значителни загуби на авиокомпаниите, които ползват този модел. Последните се надяваха, че машината ще получи разрешение отново за летене преди края на лятото, когато периодът е натоварен с много чартърни полети.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофилски паразит

    3 9 Отговор
    Урааааааааааааааа
  • 2 Соросоиден трол

    5 2 Отговор
    Лошо, паркингите за автомобили не стигат за всички 737МАХ, че да ги махнат от пистите и да спестят от такси за престой!
  • 3 А трети дефект кога

    9 1 Отговор
    Явно са се опитали и други дефекти да скрият, или пък просто са алчни и с втория проблем са претрупали нещата.

    Коментиран от #4

  • 4 мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "А трети дефект кога":

    Или просто са обичайните идиоти и дженндъри, назначили други джендъри без оглед качествата им.