958 3

А1 дава началото на „A1 лятна академия”

С новата инициатива компанията кани изявени младежи да се включат в обучения и реални проекти

А1 стартира „A1 лятна академия” – нова инициатива, която ще даде шанс на изявени младежи от водещи университети и гимназии да се включат в различни дейности, които ще допринесат за тяхното развитие. В първото издание на проекта ще участват общо 17 ученици и студенти, които бяха специално поканени от А1 заради отличните резултати, които се демонстрирали в различни събития на учебни заведения у нас. Програмата е с продължителност 3 месеца и е фокусирана в три основни направления – „Маркетинг”, „Информационни технологии” и „Телекомуникации”.

Участниците в „A1 лятна академия” ще бъдат разпределени в различни екипи спрямо професионалната област, в която се обучават, и ще работят по реални бизнес проекти. Те ще имат възможност и да преминат обучения, които имат за цел да надградят техните умения – excel, design thinking, презентационни умения и ефективна комуникация. Докато опознават компанията, участниците ще получат и кариерно консултиране, в рамките на което, обучени специалисти в компанията ще помогнат за развитието на всеки участник.

Най-добре представилите се по време на академията, ще получат възможността да поемат ново предизвикателство, свързано с развитие в компанията на постоянна позиция или продължаване обучението си в А1 и през следващата учебна година. Те ще бъдат възнаградени от компанията и със специална стипендия за постигнатите резултати.

„A1 лятна академия” е част от поредицата инициативи, които А1 организира в подкрепа на младите и талантливи ученици и студенти в България. Само през тази година в различни проекти на компанията ще преминат над 100 младежи от водещи учебни заведения у нас. От години компанията развива и собствена целогодишна стажантска програма, която дава шанс на младите и амбициозни хора да усъвършенстват своя потенциал. Тя е съпътствана от вътрешни обучения, включва участие в доброволчески активности и предлага атрактивен пакет от придобивки.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • смоко
  Отговор
  1 14:58  03.07.19
  Евала, покажете на тея млади хора как трябва да се прави - вземете ги на работа и след това им покажете как се прави по български както само Вие си знаете!
 • Николов
  Отговор
  2 15:55  03.07.19
  Алай но...
 • мдааа
  Отговор
  3 18:06  03.07.19
  Когато Александър Бел за пръв път през 1875 година открил телефона и се обадил за първи път, се оказало ,че има две неплатени сметки към А1.

Напиши коментар:


Публикувай