Last news in Fakti

4 Юли, 2019 12:09 1 665 0

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия – печатът върху текстил

  • copis-
  • иец-
  • изложение-
  • реклама-
  • печат

До 31 юли компаниите могат да се възползват от преференциални условия за участие в COPIS – изложението, посветено на рекламните и печатни комуникации

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия – печатът върху текстил - 1

Периодът между 25 и 27 септември е сред най-важните в календара през тази година за всяка компания, заета в сферата на рекламните и печатните комуникации. Защото през първите дни на есента София посреща единствения български бизнес форум за сектора – COPIS. Мястото ще бъде международният изложбен център Интер Експо Център.

Сред открояващите се тематики в представянето на компаниите през тази година е печатът върху текстил. С иновативни машини, технологии и софтуер в 8-ото издание на международното изложение ще се включат компании от България, Китай, Румъния, Полша, Чехия, Италия и Унгария. Ще бъдат представени и новостите при дигиталния печат, материалите и консумативите, графичния и пространствения дизайн, сувенири, подаръци, рекламен текстил и визуални комуникации. Сериозен е фокусът върху управлението на бизнес процесите в условията на съвременните технологични условия. Вниманието ще привлекат и иновативните POS дисплеи, приложими при рекламите в точката на продажба.

„Присъствието на водещи брандове от България и чужбина превръща COPIS в изложение с първостепенно значение за бранша у нас и Югоизточна Европа“, коментираха присъстващи на последното издание, привлякло вниманието на повече от 6000 посетители. Успехът на предишното издание рефлектира в още по-големия интерес на участниците през тази година. Вече е в ход мащабна рекламна кампания, насочена към посетителите специалисти от България и чужбина.

„Клиентът е от основно значение за нас. Затова ежедневно обновяваме новините на сайта ни – www.copi-s.com, съдържащ и подробна информация с възможностите за участие. За да бъдем максимално достъпни и близки до клиентите, държим на присъствието си в социалните мрежи. Екипът на COPIS ви очаква във Facebook страницата си“, коментират организаторите.

Преференциални условия за участие до 31 юли

Най-мащабното издание на COPIS ще заеме три изложбени зали, на обща площ 8000 кв.м. И за втори път ще се проведе паралелно с ТМТ Експо - изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. До 31 юли компаниите могат да се възползват и от преференциалните условия за участие.

По-малко от три месеца. Толкова време остава до тазгодишното издание на COPIS. Всеки етап от подготовката, както и подробна информация с възможностите за участие ще откриете на сайта www.copi-s.com

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия – печатът върху текстил

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия – печатът върху текстил

Неотменната част от съвременната рекламна индустрия – печатът върху текстил


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА