Last news in Fakti

18 Септември, 2019 23:30 2 294 2

КОРАДО - България плаща дивидент от 10 ст. за акция

  • корадо - българия-
  • дивидент

Акционерите гласуваха още проект за дялово участие на служителите

КОРАДО - България плаща дивидент от 10 ст. за акция - 1

Общото събрание на акционерите на КОРАДО-България АД, проведено днес в гр. Стражица, одобри размера на дивидента, който ще бъде платен за първото полугодие на тази година, а именно - 1,317 млн. лв. или 0,10 лв. на акция.

Както е известно, това решение бе взето от Надзорния съвет на компанията на 25 юли, но решаващият глас е на акционерите, които се произнесоха по него днес.

Акционерите гласуваха още проект за дялово участие на служителите (ESOP - Employee share ownership project). На практика това означава, че КОРАДО-България ще изкупи обратно част от акциите си и ще ги разпредели сред своите служители като бонус към стандартната им заплата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Болима Курадото

    8 5 Отговор
    и с какво трябва да ни впечатли това.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Болима Курадото":

    Ами, като си тъп като зелка, няма как да те впечатли!