8 Октомври, 2019 14:22 3 764 7

А1 предлага видеонаблюдение от ново поколение за бизнеса

  • а1-
  • видеонаблюдение-
  • бизнес-
  • ново поколение

A1 Video Security се осъществява чрез интелигентни IP камери и облачна платформа за сигурно съхранение на записите

А1 предлага видеонаблюдение от ново поколение за бизнеса - 1

Бизнес клиентите на А1 могат да се възползват от най-новата услуга на компанията – А1 Video Security, която предлага видеонаблюдение чрез модерни IP камери и облачна платформа с аналитични функции, като разпознаване на лица и регистрационни номера на автомобили. Цените на услугата стартират от 19,90 лева на месец, като А1 осигурява инсталиране, конфигуриране и техническа поддръжка.

Записите от камерите се съхраняват на отдалечен сървър в професионален център за данни на А1, което гарантира защита срещу кражба, манипулиране или изтриване на данните. А1 Video Security предлага и възможност за резервираност на услугата (Disaster Recovery) – всички видео изображения от камерите се предават едновременно към два независими един от друг дейта центъра на А1, на две различни географски локации, което предоставя допълнителна сигурност и качество на услугата.

IP камерите, които се използват за новата услуга на А1, разполагат с интелигентни функции и регистрират възникнали събития по предварително зададени критерии – навлизане в маркирана зона, пресичане на линия, закриване на обектива на камерата или физическо преместване на камерата. При идентифициране на такова събитие, A1 Video Security автоматично и в реално време изпраща съобщение до клиента. Високият клас камери дават допълнителни възможности като броене на хора, разпознаване на пол, възраст и настроение на преминаващите, търсене на автомобили по различни критерии и др.

Клиентите на A1 Video Security имат възможност да наблюдават камерите си и записите от тях по всяко време на денонощието и от всяка точка на света чрез десктоп и мобилно приложение. Те могат да изберат за какъв период от време да се съхраняват данните – 10 или 30 дни. Добавянето на нови камери става лесно и бързо без да се налага закупуването на нови устройства за запис, каквато е обичайната практика у нас.

А1 проектира и изгражда и цялостни системи за видеонаблюдение с професионален мониторинг център, системи за контрол на достъпа и управление на автомобилния трафик.

А1 предлага видеонаблюдение от ново поколение за бизнеса

A1 Video Security е подходяща за общини, магазини, търговски центрове, производствени предприятия, складове, болнични и медицински центрове, училища, детски градини и още редица обекти. Услугата не само осигурява защита и спокойствие, но намалява до голяма степен разходите за сигурност, като в същото време гарантира прецизност и надеждност.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скапана реклама

    10 0 Отговор
    Колко платиха за нея
  • 2 Bubbles

    11 2 Отговор
    Да обобщим : А1 ми инсталира камери в МОЯ офис по мое желание, записва какво се случва там като разпознава лицата на всички, записва данните, регистрационните номера на колите и всичко което вижда на мониторите на работещите като например лични данни на клиентите(Ако имам такива) и т.н.
    Това нещо се качва на някакъв облак в интернет до който облак А1 има достъп така че някой служител спокойно може да ползва тия данни когато и както си поиска, а и не се знае кой и кога ще разбие облака отвън и ще използва данните за собствена облага.
    Също колко законно е да се снимат и ЗАПИСВАТ данните на работещите и още повече на клиентите БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ВТОРИТЕ и по-важното - Колко законно е да се събират личните данни на хората?
    Също какво ми пречи да си платя за тая услуга и да я ползвам за незаконни дейности като следене на някого и т.н.?
  • 3 Клоун

    6 1 Отговор
    А1 имат договор с МВР за доставяне на всякаква информация при поискване.
  • 4 А,де ...

    4 0 Отговор
    В ерата на 5G-управлението на дома. OK. Но в бандитска държава /то други, май не останаха/..... Казват, че ''пътят към ада е застлан с добри намерения''.
  • 5 Йозеф

    5 1 Отговор
    Услугата е идеална за охрана на ваканционен имот, слагаш камери на вилата и мир, стига апашите да не се отворят да си купят заглушител за GSM сигнал.
  • 6 Jeep

    3 0 Отговор
    Нищо ново или иновационно. Лидери като хиквижън и дахуа го предлагат от години. Да по-скъпо е, но далеч по-надеждно. Служителите на гсм операторите в бг продават лични данни за жълти стотинки на фирми за директен маркетинг. Никога не бих им се доверил да имат и видео от дома ми....
  • 7 Забранени са камерите

    1 1 Отговор
    Новите камери с аисключително нагло престъпни анти човещки и анти земни устройства..Позволяват трайно увреждане на жертви вкл на паразити в телата на хора и животни. Всички вече са снабдени с AIDS activators. Много подържат Black and Gray death activators .следят трилиони цели едновременно вкл бели и червени кръвни телца. Могат да маркира ти убиват вкл закъснително неудобни или да манипулират масови протести като тия в ХОНГ КОнг.КАмерите са ЗАБРАНЕНИ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН вкл чл 32,28 и 29