18 Октомври, 2019 14:02 2 181 0

Вино, шоколад и още нещо

  • иец-
  • изложение-
  • вино-
  • шоколад

„Сетива без граници“ – новата платформа за събития провокира с богата програма от семинари, демонстрации и дегустации

Вино, шоколад и още нещо - 1

Вино и шоколад – може би щом говорим за сетива, то този текст би изглеждал напълно завършен със споменаването на тези две думи. Но представете си, ако към тях прибавим и ароматен топъл хляб. Какво би станало тогава? Истински празник на сетивата. Именно такъв ще предложи на своите посетители новата платформа за събития „Сетива без граници“.

Фестивалът за ценители „Сетива без граници“ ще се проведе на 8 ноември като съпътстващо събитие към международните изложения Интерфуд & Дринк и Салон на виното в Интер Експо Център.

Провокация

Вратите на зала 6 в международния изложбен център ще отворят точно в 19:00 часa. Тогава ценителите на добрия вкус ще имат възможността да станат част от една вълнуваща провокация на сетивата с нощна разходка с дегустация на вино, шоколад, хляб, кафе и различни гурме храни. Допълнителна нотка вдъхновение ще внесат семинарите, демонстрациите и дегустациите“, разкриват организаторите.

Визия

„Сетива без граници“ впечатлява и със своята визия. Още преди първото си издание тя бе избрана за първи подгласник на победителя в тазгодишното издание на Международния конкурс за панаирен плакат. Престижната надпревара, единствена в света, се организира по инициатива на Международния панаир Пловдив в партньорство с Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI). В 23-ото му издание се състезаваха 50 плаката на изложбени центрове от 14 държави. Конкурсът демонстрира развитието на графичния дизайн и уникалните визуални решения, чрез които се популяризират изложбени събития.

“Поздравления за модерния, завладяващ и изискан дизайн на плакатa!”, отбелязват организаторите от UFI в поздравителния си адрес до Интер Експо Център. Награждаването на финалистите и победителите ще се проведе по време на UFI Global Congress в Банкок на 6 ноември. Това ще се случи ден преди в Интер Експо Център да започнат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW. Създавайки своеобразна вселена за хранително-вкусовия сектор, те ще отворят врати от 6 до 9 ноември, приемайки представители на бизнеса, специалисти и ценители от целия свят.

Със своята богата програма и впечатляваща визия първото издание на новата платформа „Сетива без граници“, дава заявка да се превърне в запомнящо се събитие, за което ще се говори дълго. Ценители сте на изтънчения вкус? Не пропускайте да се потопите в този празник на сетивата! Направете своята регистрация за безплатно посещение: ТУК .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА