4 Ноември, 2019 22:33 3 671 1

Близо 50 изби представят вина на Салон на виното

  • иец-
  • изложение-
  • вино

Целодневна програма с майсторски класове и дегустации на различни тематики очаква посетителите от 6 до 9 ноември

Близо 50 изби представят вина на Салон на виното - 1

Изложители от близо 50 изби от България, Италия, Северна Македония, Великобритания, Германия и Армения ще представят вината си по време на международното изложение Салон на виното 2019. Професионалният бизнес форум за вина и спиртни напитки отваря врати тази седмица в дните от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център.

Изложението ще провокира посетителите си с целодневната програма в дегустационна зона в зала 6, където в рамките на четирите дни на международния форум ще се проведат майсторски класове и дегустации на различни тематики. Част от тях включват:

  • „Вината на Долината на Струма“ „Вината на Севера и Северозапада“ и „Вина от Тракия“ - Майсторски класове с Живко Енчев, сомелиер на 2017 година;
  • „Вино, музика и шоколад“ с Ради Стамболов и Таньо Танев - сомелиер в избата Тодорофф;
  • „Еликсирите на дестилерия "Исперих";
  • „Терминология и техника на дегустация на виното“ с Маурицио Ферери,
  • „Сирене и вино“, „Хляб, вино и шоколад“, Майсторски класове с Живко Енчев,
  • „Теоретични и практични съвети за приготвянето на перфектното кафе“ – майстор бариста Николай Орачев и др.

Като част от съпътстващата програма на тазгодишното издание на изложенията Салон на виното и Интерфуд & Дринк ще се проведе и новата платформа за събития – “Сетива без граници”, която ще провокира сетивата с дегустация на вино, шоколад, кафе и различни гурме храни. Кулминацията ѝ ще бъде на 8 ноември, когато вратите на зала 6 в Интер Експо Център ще останат отворени и в 19.00 часa ще посрещнат ценителите на добрия вкус.

Candy bar с над 5000 бонбона с многообразие от вкусове, както и шоколадов фонтан за шоколадови тапас са сред изненадите, които са подготвили организаторите за посетителите на „Сетива без граници“.

За да посетите безплатно събитията, направете своята онлайн регистрация до 23:59 ч. на 5 ноември: ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    6 2 Отговор
    Ще дават ли и мезе или да си носим?