Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 10:54 1 871 8

Боян Томов: Без индустриалци няма да има работни места

  • боян томов-
  • бизнес-
  • индустриалци-
  • мистър и мисис икономика

Издателят на списание „Икономика“ награди Coca-Cola за тазгодишните ѝ инвестиции в страната, но подчерта, че правителството е ключова съставка за успеха на всяка компания

Без бизнес, без индустриалци, няма да има работни места, няма да има брутен вътрешен продукт, няма да има развитие. Именно затова дейността на бизнеса е важна както за правителството, така и за икономиката, но най-вече за обикновените хора. Това заяви издателят на списание „Икономика“ Боян Томов, който на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ връчи специална награда на американската компания Coca-Cola заради инвестицията ѝ в Костинброд, където има завод от много години, и във Варна от тази година.

„Ако нямаше икономика, нямаше кого да награждаваме днес. Искам да благодаря на правителството, което допринася за реализирането на инвестициите, за отварянето на нови работни места, което е неразделна част от голямата икономика. Важно е да видим какво прави правителството за икономиката. Тази година в списание „Икономика“ бяха публикувани материали за общо хиляди нови работни места и това за нас, като журналисти, е изключително важно“, заяви Томов.

Той подчерта, че бизнесът и правителството трябва да останат все така надеждни партньори, да допринасят за развитието на страната и на хората в нея. Томов отбеляза също, че тази година Coca-Cola е инвестирала както в логистичен център, така и в завод в България. "Надявам се догодина да има повече инвестиции и работни места", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комуниста

    8 0 Отговор
    Къде са тези индустрялци? Разни цехове за консерви и вълна не са индустрия! Или да полагаш асафалт вече е индустрия?
  • 2 Хасан

    7 0 Отговор
    Хахаха ..индустриалци на които държавата дава поръчки и използват еврофондове !!!!..цех за бутилиране на Кока кола голямата инвестиция !!!

    Коментиран от #3

  • 3 Ал тук Ал ма нема

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Оста ви го Томов, той си бе на утре ното. Без депутати, без индустриални магнати и без шментли капели Ал Баце Ал Ахмед Ал Горанов оглед Ал Корниз.... света ще е в пъти по-добре устроен. Всичкото това ПАРАЗИТ само консумира и никаква полза от него.
  • 4 Фабрика за шербет

    1 0 Отговор
    Толкова години управление на Боко и накрая.
  • 5 Българин

    2 2 Отговор
    Червените Приватизатори нарязаха на скрап всичко,което приватизираха....Няма ли кой да ги попита дали ще инвестират откраднатото...Няма ли кой да отмени закона за давност на приватизационните сделки,който си гласуваха.....Няма ли БЪЛГАРИ в тази държава....
  • 6 Господин

    5 0 Отговор
    А без РАБОТНИЦИ няма индустриалци. Заблудата, че българина ще бачка за африканска заплата свърши преди около 20 години. Сега вече няма кой да ви работи, тарикати- може би едно от малкото хубави неща на ЕС и Европа. Не си длъжен да изработваш новите джипове на шефа.
  • 7 Васил

    2 0 Отговор
    А колко е БВП на държавният служител?
  • 8 Факт

    1 0 Отговор
    Смешник!