Last news in Fakti

1 Декември, 2019 10:21 2 796 5

Компания предлага работа мечта

  • работа-
  • мечта-
  • коледа

Длъжността е сезонна

Компания предлага работа мечта - 1
Снимка: Shutterstock

Работата мечта е доста рядко срещано явление. Някои компании обаче я предлагат, макар и само за няколко седмици или най-много месец. Такъв е случая с Civitatis, която се занимава с организирането на събития и продажбата на екскурзии. Тя е обявила позиция за Christmas Market Tester. Този, който я спечели, ще пътешества в периода 16-19 декември. Работата му ще се състои в това да посети и оцени качеството на обслужване на Коледните пазари в Прага, Братислава, Виена и Будапеща.

Служителят ще трябва да снима въпросните места и да напише атрактивна реклама за всяко от тях, която да бъде публикувана в социалните мрежи.

На ден служителят ще получава по 50 EUR. Транспортът, храната и спането се поемат от работодателя. Националността е без значение. Кандидатите трябва да имат навършени 18 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ццц

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Забелязъл.":

    Не са сбъркали, 50 евро са. Дават ги ако се запишеш на четиридневна екскурзия за въпросните дестинации и им напишеш уж рекламно есе. Всъщност дават пари за положителни отзиви. Хитреци...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.