Last news in Fakti

27 Януари, 2020 16:41 2 602 13

Евтини билети до редица европейски дестинации

  • дестинация-
  • българия ер-
  • bulgaria air-
  • промоция-
  • влюбени

Промоцията на българския национален превозвач продължава до 16 февруари

Евтини билети до редица европейски дестинации - 1
Снимка: М. Богданова ©

До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе си и половинката си романтично пътешествие за Деня на влюбените, или просто планира следващото си пътуване може да го направи на специална цена с „България Ер“ и кампанията "Любовта те кара да летиш".

Полетите от София до античната Атина са на цена от 40 EUR за еднопосочен билет, а до Виена - градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика, започват от 49 EUR еднопосочно и от 88 EUR двупосочно. И то с включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и специално предложение за влюбените, които искат да усетят величието на Русия. От 220 EUR в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на „България Ер“ Санкт Петербург. Срещу 209 EUR може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два от най-магнетичните града в Италия – страната на любовта. В рамките на промо кампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим. Изгодни оферти има и за полетите на "България Ер" до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за някои от най-красивите и романтични градове на Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    5 12 Отговор
    Никога с тимаджийската руска компания България ер
  • 2 гост

    20 3 Отговор
    До Милано и Рим в други дати има полети от 15 евро !!!! Да ви имам "промоциите" !!!

    Коментиран от #4

  • 3 Могълчо

    7 4 Отговор
    Представям си как подарявам на някое маце романтична разходка до Виена и после си отвисяваме на летището 36 часа заради тимаджийската авиокомпания.

    Айде нема НУЖДА!

    Коментиран от #5

  • 4 Komapak

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Прибрах се от Цюрих с България еър. Нищо общо с нискотарифните. Мястото за пасажера е доста прилично в сравнение с нискотарифните. Ако ще водя жена до европейски град ще е със стил. Има определена категория млади хора, които ще използуват офертата. За всеки влак, пардон самолет си има пътници!

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Коки

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Могълчо":

    Хайде започна се с глупостите.
  • 6 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Стил и България еър не се впосва в едно изречение. Има много по-реномирани компании с цени каро на България еър, че дори и по ниски.

    Коментиран от #8

  • 7 Оржам сини

    2 2 Отговор
    Никога бг аир с тея умрели самолети. С тея “промо@ цени дръгите бюджетни авио компании летя по-евтино без да имат промоция ааааре дърпай оттука
  • 8 321

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Абе ти явно само в интернет ги гледаш цените. България ер е една от най-приличните компании - в цената багаж, хапване, напитка и т.н. Дори компании като Луфтханза са вече доста по-зле от нашите. Аман от икономии.

    Коментиран от #10

  • 9 така така

    4 2 Отговор
    Няма никакви промоции. Това е за залъване на населението. Сега проверих, цените в едната посока за тези дати почват от 233 лв. (за Италия става въпрос).
    Платена реклама, и няколко платени господа пишат тук.
  • 10 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "321":

    Хапването е един мизерен сандвич. Последното ми пътуване с тази компания беше през януари 2014, самолета 7 часа не можа да излети от Лондон. Пълен край са. Бритиш еъруез ползвам там обслужването и самолетите са на светлинни години от на Бълагария еър.
  • 11 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Ами не знам какви жени къде си водил , ама ако ги попиташ дали предпочитат да дадеш 200 евро повече за полет 1 час или да ги похарчат за шопинг тия същите 200 евро , ще се учудиш от разбирането им за стил !! И не ми обяснявай , че в стила ти има отделно за шопинг , щото не важи !! За шопинг няма много , за самолет има !!!
  • 12 Да бе номер 8

    1 2 Отговор
    От личен опит - Qatar, Turkish, Emirates са в пъти по изискани от тия мутрички. Особено на големите машини каква храна сервират и какви стюардеси имат
  • 13 2227

    2 1 Отговор
    Както винаги хейтърите и големите разбирачи са много. Хубавото е, че всички са без никакво покритие. Надали повечето сте виждали самолет на живо, камоли да сте се возили на такъв. Бг ер е една от компаниите, наред с още няколко които са за предпочитане в пъти пред разни измислени и некоректни Райън ер и подобни некоректни и некомпетентни. Промоцията, което правят в момента, както винаги е добра и си заслужава.