Last news in Fakti

19 Март, 2020 23:01 1 637 5

Регистрацията на земеделците и по електронна поща

  • регистрация-
  • земеделци

Рестриктивни мерки за COVID-19

Регистрацията на земеделците и по електронна поща - 1

Земеделските стопани имат възможност да подават документи за регистрация или пререгистрация по Наредба № 3 за създаване и поддържане на регистър на земеделските стопaни и по електронна поща, съобщиха от земеделското министерство.

Целта е да не се налага да ходят до Общинските служби по земеделие (ОСЗ). Мярката е във връзка с въведените противоепидемични мерки и намаляването на струпване на хора в службите по земеделие в страната.

Стопаните, които нямат възможност да подадат документите си по електронна поща, могат да посетят службите при спазване на всички мерки на здравните власти.

В тези случаи в ОСЗ се допуска само по един земеделски стопанин в сградата, а при липса на необходимост от лична комуникация, документите се оставят в кутия, специално предназначена за това.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer 3.0

    5 0 Отговор
    Ще се научим, как някои неща могат да стават по електронен път.
    Даже доста...
  • 2 даам

    3 0 Отговор
    тук е така трябва да стане бетствие за да се научат наще хрантутници че има и по-лесен начим от стария комунистически метод да се редиш по опашки...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 При тази ситуация

    0 0 Отговор
    Ще има ли пак далаверки сс сусидиите
  • 5 Зализан тракторист пред заплата

    0 0 Отговор
    Искам да регистрирам трактора ама да е с някой хубав номер. С четири еднакви цифри.