31 Май, 2020 17:21 9 112 66

Колко ще ви струва шезлонг на Слънчев бряг от утре

  • слънчев бряг-
  • сезон-
  • откриване-
  • готовност-
  • цени-
  • обезопасяване

Курортът е готов да приеме първите туристи на 1 юни

Колко ще ви струва шезлонг на Слънчев бряг от утре - 1

Трите плажни ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна, са готови да посрещнат първите туристи. Всички концесионери в курорта са спазили сроковете и са изпълнили изрядно задълженията си по договорите, съобщават от дружеството. Чадърите и шезлонгите вече са поставени на пясъка, а между тях има достатъчно голямо разстояние, което гарантира безопасността на летуващите. Всички ивици са заравнени, обезпаразитени и почистени.

От 1 юни, когато официално ще бъде открит сезона за плажовете, в Слънчев бряг ще заработят и медицинските пунктове с необходимото оборудване и реанимационен екип.

От утре плажът става охраняем. Плажната ивица ще има спасители, поставени са вишките. Точно в 8.00 часа ще застъпи първата смяна спасители. В първите дни на юни по пясъка ще обикалят мобилни двойки спасители всеки ден без почивка до 18.00 часа.

Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Наполовина са по-ниски цените за плажните принадлежности в курорта. Освен за шезлонг, летовниците ще плащат и по-малко за сянката на плажа. Цените са по 4 лева за всяка от двете екстри. Спазено е стриктно изискването за 50 на сто свободна зона. Там плажуването е безплатно. И този сезон по цялата ивица ще бъде осигурена жива охрана, която ще следи за реда и спокойствието на почиващите.

Служителите по ивиците са взели изключителни мерки, свързани с хигиената, които ще гарантират безопасността на туристите.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чочо

    59 4 Отговор
    Ако има на кого да ги отдадът!

    Коментиран от #9

  • 2 Хотелиера

    39 44 Отговор
    На баровците с палатките и кренвиршире и 4 лв са им много, искат като си тръгват от плажа в 18 00h да им дават по 5 лв че са посетили плажа!

    Коментиран от #8, #12, #29, #41, #52, #56, #58

  • 3 criminal

    100 6 Отговор
    Нищо няма да ми струва, защото няма да ходя да гледам пияни чужденци от 29 държави..........отивам си на вилата в гората, скара, бира, тишина и борови иглички..........
  • 4 нашия

    45 4 Отговор
    НИКОЛКО...нали се сещате защо -егати шараните сме даже и въдица не им трябва да ни ловят-може на тояга направо
  • 5 Перничанина от Лом

    73 6 Отговор
    Нищо няма да ми струва защото няма да ходя.
  • 6 Палаткаджия

    60 16 Отговор
    За 4 лв си купвам кило кренвирши и ми е още един ден в Гърция на Халкидики!
  • 7 High

    59 9 Отговор
    Кажете ми честно... има ли смисъл да се коментира... Слава богу Гърция и Турция знаят как се прави

    Коментиран от #16

  • 8 Буко Баламата

    53 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хотелиера":

    И за 50 няма да дойда!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Руси

    60 7 Отговор
    Тези които правят този бизнес не се баядоха!!! По 4 лева, значи 8 и за дете неща. Пак е много!! Никой да не им ходи, да фалират докато не разберат, че лакомията в тази ситуация е огромна пречка!!! Но саз свикнали на тлъста капачка и не мога да разберат, загине ли сезона и хотелите ще им стават за гълъбарници! И го заслужават!!!

    Коментиран от #19, #30

  • 11 Борислав

    64 6 Отговор
    В Гърция и Турция са безплатни. Не виждам със какво ще задържат българина за да почива по родното черноморие. А незабравяйте че чужденците ще са много малко...
  • 12 ...

    28 4 Отговор

    До коментар #2 от "Хотелиера":

    Горкия... малко ме е жал за теб, но кой те е кара да правиш бизнес на грешното място...

    Коментиран от #17

  • 13 Концесионера

    8 29 Отговор
    Айде, дами и господа, заповядайте на Черноморието да го напълните, специално за вас на моите плажове съм приготвил много красиви изненади, към всеки нает шезлонг получавате и питие по избор, поднесен специално за господата от нашите горещи бикини адреналинки, дамите също няма да бъдат забравени - те също ще се почувстват уникално в компанията на нашите чевръсти спасители на плажа и капитан гларуси. Очакваме ви в Приморско, Китен, Несебър и Созопол.
  • 14 Няма нищо безплатно

    29 4 Отговор
    По добре да съм около някой гьол с крякащи жаби отколкото чьорная море.

    Коментиран от #51

  • 15 Борислав

    31 2 Отговор
    Ако имахме стратегия и правилна политика част отпарите от туристическият данък можеха да отиват за концисионерите на плажовете и чадърите и шазлонгите щяха да са безплатни. Така се привличат ткристи. Елементарно е...

    Коментиран от #49

  • 16 нашия

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "High":

    не те знаят -ние не знаем или хич не ни дреме как може да се направи

    Коментиран от #53

  • 17 тоя

    22 1 Отговор

    До коментар #12 от "...":

    не е никъв хотелиер, тоя е служител на факти и пише глупости за да провокира коментари и трафик.
  • 18 Йозеф

    43 6 Отговор
    Нищо няма да ми струва, парите ще ги харча по Гърция. То по бетономорието е все едно да лежиш на пясък между блоковете в Люлин, фекалии, ешерихия, мазут, плащаш на бариера, за паркинг, за чадър, шезлонг, шалте, кисела бира по 8 лв, порция цаца по 5, требва да си много балък да те щавят по мутренски курорти, при условие, че гръцкото крайбрежие е по-близо, по-чисто и по-приятно. Цените в Гърция са наполовина вече, потърсете за оферти.

    Коментиран от #24

  • 19 Шекспир

    34 1 Отговор

    До коментар #10 от "Руси":

    Не е вината само в тях.Сбъркана е цялата система с тези концесии.Даваш едни пари за да стопанисваш и печелиш от този плаж а на практика няма от какво да печелиш освен от чадъри и шезлонги.За сметка на това трябва да плащаш на спасители да чистиш да подържаш такса сметоизвозване да осигуряваш душове съблекални.Това струва пари.Трябва да се преразгледа целия закон за концесиите.
  • 20 Посетете

    26 1 Отговор
    Белово, Варвара и Сапарева баня например. Там има басейни с минерална вода и природата е красива.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Йозеф

    47 4 Отговор
    8 кинта за шезлонг и чадър на човек за ден - значи както вървим 2 семейства - 9 човека, за 10 дни трябва да оставим 720 кинта за това, че сме дошли на лайноморието.😂😂😂

    Коментиран от #25, #42

  • 23 незнайко

    18 1 Отговор
    Така вече маже а защо предни години не можеше ??? БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ТОВА ЩЕ Е САМО ТАЗИ ГОДИНА !!! Лакомията няма да спре !!!
  • 24 Синан Фейзов

    25 3 Отговор

    До коментар #18 от "Йозеф":

    Аз вчера си послах една хавлия на брега на Дунава, в едната ръка биричка в другата цигара, кеф ви казвам, рахат.

    Коментиран от #35

  • 25 незнайко

    7 28 Отговор

    До коментар #22 от "Йозеф":

    Сега прочетах коментарите Ви и съм адски разочарован от отношението Ви към нашата страна БЪЛГАРИЯ . ЗАЩО ОЩЕ СТЕ ТУК ???

    Коментиран от #34, #38, #40, #65

  • 26 НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕ

    41 3 Отговор
    "Колко ще ви струва шезлог на Слънчев бряг от утре".

    Няма да ми струва и 1 стотинка, защото няма да отида там.
    От години ходя в Гърция и не мисля, че тези тук разните му хотелиери, ресторантьори и концесионери могат да ми предложат нещо по-добро от тях за парите, които им давам.
    Нека да гладуват и да фалират. Не ме интересуват. Те сами се докараха до това положение като се държаха лошо с българските летовници. Сега да си сърбат попарата.
    "Ден година храни", а, а сега да ги видя кой ще ги храни
  • 27 Защо още сте тук

    13 2 Отговор
    Вие май сте от марс.
  • 28 Пунта Мара

    25 0 Отговор
    Бойкот на печалбарите по морето
  • 29 НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕ

    37 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хотелиера":

    Ето, точно заради такова отношение като твоето ще страдате. Държите се високомерно с българските летовници и точно заради това ще си сърбате попарата. Вие сами се докарахте до това положение и като гледам продължавате. Не го разбираш нали? Успех към дъното.
    И такива като теб много ги е яд като виждат хората, че хапват кренвирши. Ми направете цените поносими за хората и те сами ще дойдат при вас, ама не, как така ще ги правите поносими нали искате за три месеца сезон да накупите най малко "Майбах", някой друг джип, че и на любовницата, ако може. Еее свърши тя тая.
    И кой ви е искал чадъра и шезлонга? Нима преди години като нямаше шезлонги и чадъри хората не ходеха на море? Разбира се че ходеха, но вие не можете да преглътнете това, че хората могат без вас, но вие без хората не. И, какво направихте, за да ги привлечете? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Високи цени на нощувки, чадъри, шезлонги паркинг и какво ли не още. Двойка стая 80 лв., че и нагоре, то 50 лв. е много. Докато държите такива цени ще сънувате курортисти. Хайде прибирайте ги онези пияните западноевропейци и халал да са ви.
    Аз лично никога няма да ви стъпя даже и пари да ми давате както сте писали. Не желая да плувам в мръсотии изливащи се в морето от мръсните канали. Пример Варна и не само там.

    Коментиран от #62

  • 30 Jeep

    23 0 Отговор

    До коментар #10 от "Руси":

    Грешнa ти е cметкaтa. Зa двaмa човекa шезлонги и чaдър ca 12лв. допълнителното, но зaдължително шaлте още 10 лв зa двaмaтa, a aко имa и дете cмятaй....

    Коментиран от #43

  • 31 Хотелиерииииии

    29 1 Отговор
    Забравете ме, намерете си баламурници ако още има такива! Заслужихте си разрухата!!! Да сте мислИли кога крадяхте, изнудвахте, гонехте българите от Свободната зона, брулихте ги за паркинг, бариери, паркоместа, какво ли не. А от утре, дуФайте супата!!!!!
  • 32 Бельо

    27 1 Отговор
    Мутренски курорт,всичко да ми е даром пак не стъпвам там.
  • 33 пап

    24 0 Отговор
    колкото и да струва на тази помия няма да ходя!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 okok

    18 0 Отговор

    До коментар #24 от "Синан Фейзов":

    браво! А защо изобщо нещо което е безплатно, трябва да струва нещо?
    Примерно водата, тя е безплатна - природно богатство, защо трябва да я плащаме?!?

    Коментиран от #44, #60

  • 36 Да му се невиди!!!

    30 0 Отговор
    Колегата от пост 29 е абсолютно прав!!! Познавайки манталитета на правещите туризъм на Кафявото море мога да кажа, че за да се научат да работят като гърци им турци, първо ще трябва да фалират, да разпродадат хотелите на безценица, а новите да променят коренно системата! Мутрите селяндури трябва да се разкарат задължително!!! Останат ли, следващата година ще е по-лошо от преди. Това им е мисленето, манталитета, граден поне от 20 години, който няма как да се изтрие!!
  • 37 XMAN

    26 0 Отговор
    Почивка е в Гърция и Турция,а при нас е само стрес,напрежение и нерви за безумия и най гадното обслужване в света. Дори на картичка не искам да виждам БГ черноморието.
  • 38 съгласен

    17 0 Отговор

    До коментар #25 от "незнайко":

    а аз съм разочарован от мутрите по морето и такива като теб дето ги хранят!
  • 39 Чочо

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Михлюзински,":

    Не бери грижа за нея няма нищо общо с туристическия бизнес!
  • 40 Йозеф

    28 5 Отговор

    До коментар #25 от "незнайко":

    Тук съм, защото си харесвам страната. Почивам в Гърция, защото обичам себе си. Преди повече от 10 години успях да продам на руснаци апартамент на бетономорието, тъкмо преди великото пре-пре-застрояване, с доста добра печалба, след това не съм стъпвал в клоаката. Като минеш от Балчик до Резово според теб колко пречиствателни станции има? Който можа почна да строи. Строиха хотели, комплекси, къщи. И в един момент дамски превръзки и фекалии почнаха да плуват по плажовете. Навреме се усетиха, просто "заустиха" по-навътре в морето отходните тръби. Чети новини години назад - мазут, фекалии, ешерихия, легионела, хепатит, престрелки. Застрои се дори върху самия плаж. Аз не харесвам мизерията. За това обикалям из плажовете на Гърция. Не плащам за шезлонг и чадър, не плащам за бариера, не плащам за паркинг. Няколко морета, спокойствие без анцузи, чистота и тишина. Сега още повече се навеждат гърците, само и само да отидеш пак при тях, задръстиха ми мейла с оферти. Че да не съм луд да ходя на Кафяво море?
  • 41 Обикновен човек

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хотелиера":

    Значи тази година няма да има летуване а ще има " "плажуване" ,това е нова дума в българският език, разликата между летуване и плажуване е следната: летуват хората а плажуват гларусите които ще прелитат над празните плажове и заведения с надеждата да отмъкнат нещо за ядене от туристите които ще липсват и горките птици ще трябва да отвикнат да живеят наготово като хотелиерите и да се научат сами да си ловят риба за да не умрат от глад!!!!
  • 42 Васил

    4 10 Отговор

    До коментар #22 от "Йозеф":

    Напълно безплатно е на село на къра. Вие вече се насрах.е. Нали има и безплатна зона за социално слаби туристи. Сърдите се на държавата на прибира такси и други неща дето не знаете. Затова цените са такива.

    Коментиран от #48

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Шекспир

    10 0 Отговор

    До коментар #35 от "okok":

    Пич мълчи че водата е безплатна бе.Не знаеш кой чете тука
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 оня

    15 1 Отговор

    До коментар #45 от "Доктора":

    като съдя по коментара ти си някой от бирниците по морето!
    гневен си че българите ценят труда на гърците и турците по техните курорти а не твоя ли?
    ами изравни цените с техните и си подобри обслужването на тяхното ниво!
    а благодарение на крадливите политици и подобни на теб кожодери сме принудени да си броим стотинките и да търсим по евтиното!
  • 47 Патриот

    8 0 Отговор
    Бъди патриот-окъпи се в гювеча!И си плати!
  • 48 Йозеф

    15 1 Отговор

    До коментар #42 от "Васил":

    Не се сърдя на никой. Да се сърдят хотелиерите и концесионерите. Аз съм намерил къде да релаксвам. И там не плащам на бариера, за паркинг и за шезлонг и чадър. Даже интернета е безплатен на плажа. Задръстиха ми мейла с оферти гърците - цените са резко надолу, молят хората да дойдем пак при тях. Мирише ми на Йонийско море...😎😎
  • 49 123

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Борислав":

    Да но ако яадърите и шезлонгите и спасителите се плащаха от туристическатата такса както е в другите страни, баджанаците със втори клас образование нямаше да може да стане мулти милионери за 3 месеца, с пари падаши от небето.Цялата държава работи на такава основа, а не като държава.
  • 50 Гост

    5 0 Отговор
    Почивката не е само до цената на чадър и шазлонг.Нещата са комплексни.
  • 51 ами то

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Няма нищо безплатно":

    май там ти е мястото, в гьола имам предвид.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Фаро

    17 0 Отговор
    Изненадващото е,че мутренския бизнес в България все още си вярва,че е нормален бизнес.Първо прецакаха българските работници,после решиха да внасят от Украйна и тях прецакаха.Прецакват клиентите постоянно и накрая и на бой налитат.Нема такъв бизнес и е нормално да загине по законите на бизнеса и природата
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 9262

    5 0 Отговор
    АМИИИ... БИЛЕТ ДО ГЪРЦИЯ КАК ВИ ЗВУЧИ... КОФТИ А... НА ПОТЪРПЕВШИТЕ ЧЕСТИТ СЕННИК.. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СИ ВГОРЧИТЕ ОЩЕ ЖИВОТА С БГ ГУМЕНИ ДОМАТИ ОТ ТУРЦИЯ, МИСО ОТ ВОЕННОВРЕМЕНИЯ ЗАПАС НА НАТО, ИЛИ ЧАК ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ, ЗЕЛЕ ОТ КЕНИЯ, ИЛИ ЪЪЪЪ ЧЕРЕШКИ ЗА 20-30 ЛЕВАЧКИ.. НЕ НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ЗА БГ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, ТЕ ОТДАВНА СА КАПО. НО ДЕМОКРАТИЧНО СИ ИЗБРАХМЕ ПАЛАЧИТЕ ДЕТО НИ СЪСИПАХА... СЕГА НАЛАГАТ СВОИТЕ КАПИТАЛИ, КОМПАНИИ - ИНВЕСТИТОР НЕ Е ХУБАВА ДУМА - И ФРОЙДОВСКИ ФЕТИШИ ЗА ПРЕУСПЯВАНЕ... КАК ЛИ... АМИ РАЗБИРАЙ - РАБОТЕТЕ ЗА НАС............................. АСЕГА ДЕ... ЗАЩО СМЕ ОЩЕ ТУК ЛИ, НЕКОИ ГО ДАВАМЕ ТЕЖКО - НЕ СЛУГУВАМЕ НИ НА АМЕРИКАНЧЕТА НИ НА АНГЛИЧАНЧЕТА !! А НА КУРОРТИ ДА НЕ СВЕ ЧУЛИ ТАЗ СМЪРДЯЩА ДУМА !!! ЗАТОВА СМЕ ТУК ДА ИМА КОЙ ДА ХВАНЕ СОПИТЕ !!!!!!!
  • 60 Банка Моше Авраам

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "okok":

    Нема нищо безплатно ! На тоя свят всичко си има цена която се определя от нашата банка , в случая просто сме пропуснали да калкулираме тази Дунавска вода.
  • 61 Бг Турист

    7 0 Отговор
    Колко ще ми струват шезлонг и чадър ли? Ами отговорът е лесен-едно питие...на плажа в Гърция!!!
  • 62 фффф

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕ":

    Проблема не е в парите. Проблема на Черноморието е качеството - дори на снимката се виждат прекрасните сгради в стил НЕОМУТРОБАРОК с по 12 етажа построени на 30 метра от водата. Добави неособено големия избор от морска храна по заведенията, масово ползване на бланширани картофи и имитиращ продукт, вместо бира - имитиращите продукти на големите български "пивоварни" произведени с добавяне на захар към дрождите и т.н.и т.н.

    За да е максимално ясно - миналото лято / Август / бях на Слънчака служебно в един от най-скъпите хотели. Точно 3 дни след като се бях върнал от Гърция. Изброявам кое беше по-добро при съседите:
    1. Плажа
    2. Рибата
    3. Доматите
    4. Бирата
    5. Сиренето
    6. Картофите
    7. Сладоледа
    8. Натуралните сокове

    Добави липсата на чалга, мутри гледащи лошо от черни ДжиБове, паркирането, шума, сгради в стил Люлин 3

    Е ми сори...
  • 63 Голем смях

    7 0 Отговор
    На мен ще ми струва НУЛА .Не съм стъпвал там вече 20 години ,а и няма да стъпя.Отивам си в Гърция,пия си хубава бира с хубави мезета.А за морето няма какво са говорим.Чисто,прозрачно,топло и пълно с риба.
  • 64 санитар

    6 0 Отговор
    Хич не ме интересува колко ще струва шезлонг в Слънчев бряг. Кракът ми няма да стъпи за почивка в българското Черноморие.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.