Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 17:04 4 228 2

Лампи за UV дезинфекция и хигиенен контрол от последно поколение в ИЕЦ

  • иец-
  • изложение-
  • булмедика/булдентал

Последният ден от българското здравно изложение ни среща с редица иновации от медицината, денталната медицина и естетичния сектор

Лампи за UV дезинфекция  и хигиенен контрол от последно поколение в ИЕЦ - 1

Стриктно спазване на всички изисквания на националните здравни власти. В този дух протича българското здравно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020. И през последния изложбен ден, 9 октомври, компаниите продължават да демонстрират иновативните си продукти в Интер Експо Център. Сред акцентите в представянето на участниците е темата за хигиенния контрол и дезинфекция.

Високите технологии са неразделна част от съвременния хигиенен контрол и стоят в основата на EnSURE Touch. И днес посетителите могат да се запознаят с възможностите му на щанда на Биоком Трендафилов. За 10 секунди технологията отчита дали повърхността е чиста. Системата архивира резултатите, идентифицира ги цветно и автоматично изготвя отчет. Давайки възможност за отдалечен контрол на няколко болници или отделения едновременно с безжичен експорт на данните в Sure Trend Cloud, EnSURE Touch е приложим в болници, денталните практики , операционни, лаборатории, автомобили за спешна медицинска помощ.

Дезинфекция от последно поколение

В условията на COVID-19 безупречната дезинфекция е по-необходима отвсякога. Затова и освен качествените продукти за дезинфекция, през тази година изключителен е и акцентът върху иновативните предложетия на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Посетителите спират погледа си на професионалната публика гермицидната UV лампа SL 200, представяна от фирма ВОП. С мобилна конструкция, технологичното решение е приложимо за помещения до 46м², а дебитът на вентилатора е до 300 кубически метра за час.

Мобилните платформи за дезинфекция са акцент и в представянето на InnoLed. Продуктите дават възможност за създаване на стерилна среда чрез облъчване с UVC. Чрез тях процесът по дезинфекция на помещението се извършва в рамките на 15-20 минути.

Всичко, за което разказахме е само малка част от иновативните предложения, които специалистите откриват на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020. В последния ден на изложението, вратите са отворени за посетители до 18.00. Всеки може да направи регистрацията си за свободен вход на bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечко

    5 3 Отговор
    Тия лампи причиняват главоболие и повръщане.В СОФИЯ ЕДНА ПАРАЛЕЛКА ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА Е В БОЛНИЦА ОТ ТИЯ ЛАМПИ.
  • 2 По добре да грамне аеца

    1 3 Отговор
    Така ше е дезинфекцирано всичко навсякъде😂😂😂😂