12 Октомври, 2020 14:56 2 737 3

Възобновяват се ежедневните полети от София до ключово международно летище

  • летище-
  • софия-
  • истанбул-
  • полети-
  • възобновяване

Три сутрешни и пет вечерни полета до Истанбул

Възобновяват се ежедневните полети от София до ключово международно летище - 1
Снимка: М. Богданова ©

Турският национален превозвач подновява ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От новото летище на Истанбул, пътуващите имат връзка с 209 града от цял свят. Сред по-вълнуващите дестинации са Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други. Седмичният график на полетите София-Истанбул може да бъде открит по-долу.

Полет

Ден

Отпътуване

Пристигане

1028

Сряда, събота, неделя

09:35

12:00

1030

Понеделник, вторник, четвъртък, петък, неделя

21:25

23:50

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, авиокомпанията предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Съдията Дред

    4 0 Отговор
    За Малдивите препоръчвам Алиталия. На който не му се седи 10 часа в самолета - Флай Дубай, с престой в Дубай. С турците трябва да летите през нощта, и ще се се върнете от почивка като пребити кучета.
  • 3 потърпевш

    0 0 Отговор
    През Истанбул..никога, особенно пък транзит На два пъти ми крадоха неща от багажа. Крадат като не видели. Най-много търсят лаптопи и фотоапарати...Така че ''Еър Пуйкиш'' -никога вече, поне не и в този живот