Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 17:07 2 499 3

Националният превозвач с гъвкава политика към пътниците

  • българия еър-
  • политика-
  • билети-
  • дестинации-
  • пандемия-
  • коронавирус

Най-евтините билети са по 59 EUR

Националният превозвач с гъвкава политика към пътниците - 1
Снимка: М. Богданова ©

Българският национален превозвач предлага от 15 до 31 октомври еднопосочните билети по всички директни международни дестинции да са на промоционално ниски цени и с удобни гъвкави условия за безплатно презаверяване на дата, промяна на дестинация или име на билет.

Най-ниски са цените за пътуванията между София и Атина – 59 EUR в посока, a 69 EUR струват тези за Виена. До Берлин пасажерите на националния превозвач могат да стигнат срещу 79 EUR, до Франкфурт за 89 EUR, а до Цюрих – само за 109 EUR.

С гъвкавите условия, които „България Еър“ предоставя, билетите могат да бъдат променяни при необходимост. Предлага се смяна на дата без такса за услугата и смяна на дестинация, като е възможно да има доплащане единствено при разлика в тарифата на новоизбрания полет. Билетите дори могат да бъдат предоставени за ползване от други лица благодарение на включения бонус - безплатна смяна на име.

Всички билети, закупени в рамките на кампанията с ниски цени, могат да се използват за пътувания до 31 март 2021 г. С цел осигуряване на по-голяма сигурност и лично спокойствие на пътниците си националният превозвач предлага и възможност за избор на редица допълнителни услуги, сред които избор на седалка с повече пространство (3-ти ред и авариен изход) – срещу 20 EUR, както и на такава, която е по-близо до изхода (4-ти ред) – само срещу 10 EUR.

На разположение на клиентите е и възможността да заявят, че искат съседната седалката да остане свободна, като е необходимо единствено да заплатят нейната нетна стойност – без летищни и други такси. Услугата Upgade до бизнес класа, налична от 24 часа до 40 минути преди планираното излитане на полета, може да се използва при наличие на свободни места срещу 100 EUR за международни или 50 EUR за вътрешни полети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 356ухйкоир

    2 2 Отговор
    Кожодери.
  • 2 Национален превозвач?

    3 1 Отговор
    Приказки за помпане на самочувствието! От колко години вече нашия аерофлот е под шапката на Германия? С най - овехтелите и скапани самолети. А за аерогара София е срам за всяка уважаваща себе си д-ва от ЕС. Като кацнеш - посреща те някакъв лунен пейзаш, а за обслужването - без коментар! Целта е да те прецакат и изхвърлят навън унижен!
  • 3 5677

    1 0 Отговор
    Харесва ми това, че са махнали таксата за промяна на промяна на билета и дестинацията. В тези Ковид времена, в които не зсе знае утре какво ни чака, това е някакво облекчение все пак.