Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 18:23 1 893

foodpanda празнува своя 7-ми рожден ден

  • foodpanda-
  • рожден ден-
  • delivery hero-
  • доставки-
  • храни-
  • стоки

През последните години компанията направи достъпна услугата за доставка на храна в над 50 града у нас

foodpanda празнува своя 7-ми рожден ден - 1

Водещата компания за доставка на храни и стоки foodpanda, част от глобалната група на Delivery Hero, празнува своя седми рожден ден на българския пазар.

През последните години компанията направи достъпна услугата за доставка на храна в над 50 града у нас, както и остави зад гърба си множество успешни кампании и доволни клиенти.

През 2014 година, foodpanda навлезе в България, с едва 12 заведения, активни в два града и 5 човека екип. Днес, технологичният бранд е най-утвърденият лидер за поръчки и доставки по домовете, предлагащ иновативни решения за своите партньори, активни над 2500 ресторанта в 57 града и над 600 служители.

През 2020 година, компанията обяви своята нова функционалност като раздели платформата на секция „Ресторанти“ и „Магазини“. Потребителите могат да поръчват не само традиционно вкусно хапване, но разширена гама от артикули , включващи стоки от големи вериги супермаркети, стоки за дома, малка бяла и черна техника, козметични стоки, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за подаръци, дрогерии, спортни стоки, бензиностанции и др. Разширяването на гамата от стоки дойде точно след успешната 2019 г., която беляза 100% ръст за компанията.

С това бе поставено началото на бързата търговия (q-commerce), което е следващото развитие в нивата на електронната търговия. Всеки може да получи всичко необходимо, с няколко клика, в рамките на 40 минути от завършването на поръчката до доставянето до входната врата.

„Хората казват, че първите седем години са най-важни. Благодарение на усърдния труд на всички колеги и професионалните отношения с нашите партньори, foodpanda отбеляза огромен ръст, отлични резултати, технологични промени, така че да предостави на своите потребители удобство и незабравимо преживяване на платформата.“, Ивайло Нецов /Изпълнителен директор/

За да отпразнува своя рожден ден, компанията организира специална томбола с награди. Всеки клиент направил поръчка през сайта или мобилното приложение на 21-ви февруари, в деня когато компанията отбелязва своя седми рожден ден, ще има възможност да спечели пуф брандиран с foodpanda.

Седем пуфове очакват новите си собственици.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 23.02.2021 г.

***

foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero. Услугата позволява да поръчаш храна или стоки онлайн, които да бъдат доставена до входната ти врата, предоставяйки огромен избор от любими ресторанти и магазини, удобно плащане и бърза доставка.